+ 86-591-8756 2601

Babagan GIS

1-babagan-GIS-Pambuka

Pambuka Ringkes

GIS (General Inspection Service Co, Ltd) minangka rékayasa lan manajemen konsultasi manajemen profesional lan perusahaan layanan. Pengabdian kanggo ngewangi para klien nggawe lan ningkatake jaminan kualitas lan kontrol kualitas lan kanthi efektif mbantu para klien ngembangake lan ngawasi para pemasok. Kanthi kualifikasi dening Administrasi Umum Pengawasan Kualitas lan Kuarsa saka PR China, GIS wis nyedhiyakake layanan kanggo pemeriksaan pihak katelu, evaluasi tanduran uga manajemen kualitas proyek, uji coba produk lan pemeriksaan lan konsultasi teknik kualitas wiwit taun 2005.

Sejarah

xx 2005, GIS ditetepake bebarengan dening Quality Assurance Center of China Association for Quality and Fujian Provincial Quality Association.

xx 2009, GIS nampa sertifikat ISO9001 saka Pusat Asuransi Mutu bagi Kualitas Berkualitas.

xx 2010, GIS entuk sertifikat Kualifikasi kanggo Institusi Pengawasan Komportor & Eksport Komoditas lan Survei saka AQSIQ (Administrasi Umum Pengawasan Berkualitas , Pemeriksaan lan Kuarsa saka PRC).

xx Taun 2012, GIS duwe keanggotaan China Enter-exit Inspection and Quarantine Association lan dipilih dadi organisasi direktur manajemen Inspeksi Komoditas Import lan Ekspor lan Cabang Survey.

xx 2013, GIS nampa sertifikat CNAS-C101 (ISO / IEC 17020) saka Akreditasi Nasional China.

xx 2015 , GIS dikenali dening Fujian Inspection and Quarantine Association minangka Adopted tradeof Fujian free trade Fuzhou Pingtan (produk industri sing diimpor).

xx 2016, GIS disetujoni minangka platform Provinsi Fujian saka platform layanan umum kanggo perusahaan cilik lan medium,

Napa milih kita

GIS duwe 12 kantor ing saindenging China. Kantor pusat ing Fuzhou, Fujian. 11 kantor liyane yaiku ing Shunde, Dongguan, Shenzhen, Xiamen, Ningbo, Hangzhou, Suzhou, Qingdao, Tianjin, Jinan lan Zhengzhou. Kanthi tembung, kita wis nggawe jaringan layanan inspeksi ing China. Nganti saiki, GIS duwe luwih saka 100 karyawan kanggo ngawula klien. Konsultan manajemen kualitas, auditor tanduran, inspektur produk, insinyur pabrikan produk lan insinyur kualitas kabeh dadi insinyur sing kompeten. Sawetara ekspor senior ing macem-macem industri uga melu GIS. Sawise pirang-pirang taun usaha, GIS ngupayakake dadi salah sawijining perusahaan paling kompetitif lan berpengaruh ing industri iki ing China.

Bisnis utama

xx Ngewangi para klien mbangun utawa nambah sistem kontrol kualitas, ngerteni masalah ing produk lan menehi solusi profesional kanggo nyuda resiko nampa barang sing cacat lan nyilikake karusakan pelanggan amarga produk sing luwih murah.
xx Ngewangi klien berkembang lan ngawasi para pemasok. Profesional nawarake menehi saran supaya bisa ningkatake kemampuan produksi supplier lan jaminan kualitas lan kemampuan kontrol, ningkatake pertumbuhan supplier lan klien sing ana ing perusahaan.
xx Nawakake pemeriksaan pihak katelu profesional, evaluasi tanduran, manajemen kualitas proyek, inspeksi produk lan uji coba lan layanan konsultasi teknik rekayasa lan manajemen konsultasi kanthi ISO 9001, ISO 14001, ISO / TSI 16949, SA8000, QS9000, OHSAS18000, HACCP, GMP, perlindungan properti intelektual standar kanggo macem-macem industri.
xx 
 Sistem manajemen sistem manajemen lan evaluasi platform platform e-bisnis, produsen desainer lan evaluasi perusahaan dagang, inspeksi produk, manajemen proyek kanggo platform e-bisnis lan pengecer online.

Filsafat bisnis kita: Klien, Karyawan, Pembangunan.

Kita dadi tugas kanggo terus ningkatake kualitas layanan kanggo nggawe pelanggan puas karo GIS fokus marang tuwuhing karyawan. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nawakake kesempatan kanggo karyawan. Kanthi cara iki, kita bisa berkembang bareng karo klien kita bebarengan.

babagan

Nilai Company:

Ngormati ambisi ing karya; Seneng seneng urip.
Kualitas nemtokake nilai; tanggung jawab nemtokake kapribaden

Visi Perusahaan

Nggawe kekuwatan sing kuwat kanggo ngerteni syarat klien; Kemungkinan kreatifitas, kemampuan eksekutif lan dhukungan kanggo ngrampungake program klien.

Misi Perusahaan:

Menehi kapercayan lan ngormati saka kabeh klien