+ 86-591-8756 2601

Barang sing susah

杂货

Kerajinan Kerajinan:
Hiasan Kaca, Souvenir Wisata, lsp.

Termos produk rumah tangga
, Tim Sampah, Kancing, Papan Wesi, Lilin, lsp. 

Perabot
Dalaman Umum kayata amben lan sofa; Perabot Patio kayata amben kemah; Perabot Kantor kayata meja kantor lan kursi.

Dolanan
Daya Gunakake Bathi, Dolanan Kayu, Dolanan Elektronik, Skateboard, lsp. 

Produk lantai omah lan omah
lantai, Hardware Gedung, engsel, lawang, lsp.

Sports
, Peralatan Fitness kayata olahraga mesin, sepeda olahraga, undakan tangga, lsp.

Produk
keramik Pot Keramik, Bowl Keramik, Kerajinan Porcelain, dll.

Produk watu
Marmer, Granit, produk Rock, Watu Gedh, lsp

Barang-barang liyane
, Tukang Kayu, Kayu Puter, Cahaya, Pangilon, Napkin, Bike, lsp.