+ 86-591-8756 2601

Kesempatan Proyek

Kesempatan Proyek

Kanggo ngrampungake wutah sing terus-terusan, kita nggolek pelamar sing layak kanggo posisi ing ngisor iki. Yen ana sing narik kawigatosan sampeyan, kirim email menyang resume Manajer Administrasi Tina Xu (Email:  Xuhongying@gis-inspection.com  )
jagad)

Keterangan proyek:
kita nggolek individu sing duwe motivasi lan asil orientasi kanggo gabung karo jaringan penjualan global sing saya akeh kanthi cepet kanggo ngasilake dodolan layanan pemriksaan kanggo klien lokal ing negara sampeyan lan kabupaten.

Tanggung jawab Proyek:
Penjualan layanan pamriksa kanggo klien;

Keperluan Proyek:
 
Sikap sing Positif lan Kepinginan supaya Sukses.

 Latar mburi Universitas dibutuhake;
 Pengalaman penjualan 1-2 taun, latar mburi pemasaran langsung online bakal luwih disenengi.
 Akses Komputer lan Internet.
 
Part wektu utawa komitmen lengkap