+ 86-591-8756 2601

Materi

materi

Peralatan pendidikan, instrumen ilmiah lan pendidikan, bahan kantor, instrumen lan peralatan, bahan konstruksi, bahan khusus, transportasi, bahan nyumbang, bahan bantuan gempa, lsp.

Tatacara panampa pemerolehan pemerintah

1. Klien kudu netepake tim pengawas sing nrima kanggo njlentrehake wong tartamtu sing menehi tanggung jawab lan menehi tandha kontrak panampa pihak katelu kanggo proyek pemerolehan pemerintah.

2. GIS nglumpukake informasi panrima, lan nggawe program panrima pihak katelu dening insinyur teknis.

3. GIS delegasi insinyur berkualitas profesional kanggo nganakake pemeriksaan ing situs, utawa uga bisa dileksanakake ing situs lan disaranake dening supplier, panuku lan GIS.

4. GIS ngatur ahli internal supaya bisa verifikasi lan ngetokake laporan panrima pihak katelu.

Mbantu pamrentah sing ditampa dening GIS

Nanggepi Peraturan Nomer 87 saka Kementerian Keuangan Republik Rakyat China, Peraturan Pengurus Pemerolehan Barang lan Layanan Pamarentah dening Penawaran lan Penawaran, Layanan Inspeksi Umum Co, Ltd ngatur teknologi uji coba lan pasukan pengawasan kayata elektronik, tekstil, industri kimia, mesin lan teknik Metrologi, lan nyipta dhewe kanggo ngembangake proyek panrima pihak katelu kanggo pemerolehan pemerintah supaya njamin kualitas apik kanggo proyek pengadaan pemerintah, lan uga proses pengadaan pemerintah sing sampurna, lan banjur nambah kredibilitas sing diawasi saka proses pemerolehan pemerintah.