+ 86-591-8756 2601

Proses audit

Proses-audit

Proses audit tujuane kanggo nemokake lan mbenerake cacat teknologi sajrone proses manufaktur. Uga dadi manajemen teknik kanggo ningkatake kasampurnan lan kadewasan dokumen teknis.

Proses audit menehi masukan sementara kanggo persetujuan teknologi pabrik produk lan produksi massa. Iki uga cocog kanggo pemantauan proses reguler utawa ora teratur ing produksi massa.

Tugas kita:
bener 
Nilai sakabehane dokumen teknologi lan kontrol;

bener Evaluate purchasing procedure, incoming inspection and warehouse management for incoming materials;
bener Evaluate the production equipment management and analyze equipment capacity;
bener Check calibration, verification and routing operational check of the inspection and testing devices;
bener Evaluate related staffs’ competence, training and examination;
bener Evaluate the control of manufacturing process, especially for key processes or specific processes;
bener Evaluate the control of packaging, inspection, storage and delivery processes.

Mupangate
Temokake cacat teknologi lan masalah kualitas ing proses manufaktur lan njupuk tumindak sing bisa dibenerake lan nyegah ing wektu, supaya manawa proses manufaktur lan kontrol kualitas dilakokake ing negara sing apik lan bisa dikendhaleni.