+ 86-591-8756 2601

Evaluasi perusahaan perdagangan

Perdagangan-perusahaan-evaluasi

Evaluasi perusahaan dagang kalebu mriksa informasi ing situs kanggo legalitas Perusahaan Dagang, bisnis utama, kemampuan dagang, sistem kontrol kualitas, lan liya-liyane. Sampeyan bisa mbantu milih perusahaan dagang sing cocog kanggo nyuda resiko tuku.

 Iku kalebu mriksa: Informasi
  dhasar lan kualifikasi sah perusahaan dagang;
 Bisnis utama, pasar nyebarake lan rekor riwayat sing adol;
 Manajemen supplier;
 Manajemen pesanan Pelanggan;
 Pemriksaan produk;
 Layanan kiriman kirim