+ 86-591-8756 2601

spanduk

kisaran

  • Panganan

    Panganan

    Kacang, produk Akuatik, Roso lan liya-liyane.
    Ndeleng rincian
  • Produk Listrik

    Produk Listrik

    Produk Listrik & Elektronik, Produk Audio & video, Piranti Komputer, Lampu lan Lampu, Komponen, Telephony.
    Ndeleng rincian
  • Produk Kimia

    Produk Kimia

    Bahan mentahan kimia lan bahan kimia, Bahan kimia lan aditif, Pupuk lan pupuk senyawa, produk kimia omah.
    Ndeleng rincian
  • Barang alus

    Barang alus

    Garasi, Kaki sikil, Tekstil omah, Kain, Bag lan koper, Barang-barang alus liyane.
    Ndeleng rincian
  • Produk Mekanik

    Produk Mekanik

    Piranti elektromekanik , Bagéan mesin, Otomotif partikel, Pump , Mould , Machining part, casting die , Stamping part.
    Ndeleng rincian
  • Barang Hard

    Barang Hard

    Kerajinan, Produk Omah, Perabot, Gedung lan produk perabotan omah, Dolanan, Olahraga, Produk keramik, produk watu.
    Ndeleng rincian

LAYANAN liyane

Layanan Paling Apik Kanggo Sampeyan

Selehake pesenan

Babagan GIS

GIS (General Inspection Service Co, Ltd.) minangka perusahaan layanan konsultasi lan manajemen konsultasi profesional. Dheweke setya mbiyantu para pelanggan netepake lan ningkatake jaminan kualitas lan kontrol kualitas, lan kanthi efektif mbantu para pelanggan ngembangake lan ngawasi pemasok. Wiwit taun 2005, GIS wis entuk manajemen kualitas Administrasi Umum Pengawas Berkualitas…

Warta perusahaan

dsad (1)
dsad (2)
dsad (3)
  • Notice on the theoretical and practical public ...

    Dear relevant companies: To help small and medium-sized enterprises in our province quality management and inspection personnel to learn and master the quality inspection standards, methods, the la...
  • Salam anget nalika Thanksgiving

    In this time of gratitude, we give thanks for you. We appreciate your confidence in us. Counting you among our customers is something for which weare especially grateful. Thanksgiving just won̵...
  • Notice on the implementation of e-commerce stan...

    Dear relevant companies: To help small and medium-sized enterprises in our province e-commerce operating standardization and understanding e-commerce depth authentication model and the evaluation c...
  • Layanan ngluwari kucing-Layanan Inspeksi Umum Co, Ltd

    Bocah ing GIS nemu kucing sing nyasar, helpuse adus, banjur dikirim menyang rumah sakit kewan kanggo mriksa lan ngobati kanthi ati. Lan pungkasane, dheweke mbantu golek adopter kanggo kucing miskin iki. Thatmeans, kucing nemokake kulawarga sing anget. Ms.Titania, kulo ngaturake puji sampeyan.