+ 86-591-8756 2601

За ГИС

1-за-ГИС-Вовед

Краток вовед

ГИС (Генерален инспекциски сервис копродукции, Ltd) е професионална инженеринг за квалитет и консултации за управување и услужна компанија. Тој е посветен да им помогне на клиентите да воспостават и подобрат квалитет и контрола на квалитетот и ефикасно да им помогнат на клиентите да развиваат и надгледуваат нивните добавувачи. Квалификуван од Генерална администрација за супервизија на квалитетот и карантин на ПР Кина, ГИС ги обезбедува услугите на трети лица инспекција, проценка на растенијата, како и управување со квалитетот на проектот, тестирање на производи и инспекција и инженеринг за квалитет инженеринг од 2005 година.

Историја

xx 2005 година, ГИС беше заеднички основан од Центарот за обезбедување на квалитет на Кинеската асоцијација за квалитет и Фуџијанската провинцијална асоцијација за квалитет.

xx 2009 година, ГИС доби ISO9001 сертификат од Центарот за обезбедување на квалитет на Здружението за квалитет на Кина.

xx 2010 година, ГИС доби Сертификат за квалификација за институција за увоз и извоз на стоки за инспекција и истражување од AQSIQ (Општа администрација за супервизија на квалитет Quality инспекција и карантин на НР Кина).

xx 2012 година, ГИС го поседуваше членството на Кина Здружение за влез и излез од инспекција и карантин и беше избран за управувачки директор на Организација на увоз и извоз на стоки за инспекција и разгранок на Здружението.

xx 2013 година, ГИС го доби сертификатот за CNAS-C101 (ISO / IEC 17020) од Националната акредитација на Кина.

xx 2015 година , ГИС беше призната од страна на Здружението за инспекција и карантин Фуџиан како усвоена институција за слободна трговија Фуџијан Фужоу Пингтан област (увезени индустриски производи).

xx 2016 година, ГИС беше одобрен како провинцијал на Фуџијан, демонстрација на платформа за јавни услуги за мали и средни претпријатија,

Зошто да не одберете нас

ГИС има 12 канцеларии низ цела Кина. Седиштето е во Фужоу, Фуџијан. Останатите 11 канцеларии се во Шунде, Донггуан, Шенжен, Ксиамен, Нингбо, Хангжу, Сужоу, Кингдао, Тијанџин, inanинан и hengенгжу. Со еден збор, изградивме мрежа за инспекциска служба во Кина. До сега, ГИС има вкупно повеќе од 100 вработени да им служат на клиентите. Нашите консултанти за управување со квалитет, ревизори на постројки, инспектори на производи, инженери за производство на производи и квалитетни инженери се компетентни инженери. Голем број високи извози во различни индустрии исто така се ангажирани во ГИС. По долгогодишен напор, ГИС се стреми да стане една од најконкурентните и највлијателните компании во оваа индустрија во Кина.

Главен бизнис

xx Помогнете им на клиентите да изградат или да го подобрат системот за контрола на квалитетот, да ги дознаете проблемите во производите и да понудите професионално решение за да го намалите ризикот од примање на неправилна стока и да ги минимизирате штетите на клиентите заради инфериорни производи.
xx Помогнете им на клиентите да развиваат и надгледуваат добавувачите. Професионални совети за понуда за подобрување на производствената способност на снабдувачите и за обезбедување на квалитет и контрола на способноста, промовирање на раст на добавувачите и клиентите во компанијата.
xx Понуди професионална инспекција од трети страни, проценка на растенијата, управување со квалитетот на проектот, инспекција и тестирање на производи и инженерско консултантски услуги за квалитет и консултантски услуги за управување согласно ISO 9001, ISO 14001, ISO / TSI 16949, SA8000, QS9000, OHSAS18000, HACCP, GMP, Заштита на интелектуална сопственост стандарди за разни индустрии.
xx 
 Посветен систем за управување со tostudying и систем за евалуација на е-бизнис платформата, designand нудат производител и трговско друштво за проценка, инспекција на производи, управување со проекти за е-бизнис платформа и мрежни трговци на мало.

Нашата деловна филозофија: Клиенти, вработени, развој.

Наша обврска е постојано да го подобруваме квалитетот на нашите услуги за да ги направиме нашите клиенти задоволни ГИС-фокусот на растот на нашите вработени. Willе дадеме се од себе за да понудиме можности за нашите вработени. На овој начин, можеме да се развиеме заедно со нашите клиенти заедно.

за

Вредност на компанијата:

Почитувајте ги амбициите во работата; Уживајте во задоволството од животот.
Квалитетот ја одредува вредноста; одговорност одлучува за личноста

Компанија Визија

Остварете силна моќ за откривање на барањата на клиентите; Поседувајте ја креативноста, извршната способност и поддршката за решавање на програмите на клиентите.

Мисија на компанијата :

Победете ја довербата и почитта од сите клиенти