+ 86-591-8756 2601

Можности за работа

Можности за работа

За да се прилагодиме на постојан раст, ние бараме квалификувани апликанти за следниве позиции. Доколку некој од вас ве интересира, ве молиме испратете ја вашата биографија до нашиот менаџер за администрација Тина Ксу (е-пошта:  Xuhongying@gis-inspection.com  )
Претставник за развој на маркетингот (Позиција отворено, во целиот свет)

Опис на работата:
ние бараме само-мотивирани и ориентирани кон резултати за да се приклучиме на нашата брза растечка глобална мрежа за продажба за да вози продажба на нашите инспекциски услуги на локалните клиенти во вашите земји и области.

Одговорности за работа:
Продажба на нашите инспекциски услуги на клиенти;

Барања за работа:
 
Позитивен став и желба да се успее.

 Потребно е универзитетско потекло;
 1-2 години искуство во продажба, се претпочита позадина во директен маркетинг преку Интернет.
 Компјутер и Интернет пристап.
 
Скратено работно време или посветеност со полно работно време