+ 86-591-8756 2601

Материјал

материјал

Образовна опрема, научни и едукативни инструменти, канцелариски материјали, инструменти и опрема, градежни материјали, специјални материјали, транспорт, донирани материјали, материјали за олеснување од земјотрес, итн.

Постапки за прифаќање на државните набавки

1. Клиентот формира тим за супервизија на прифаќање за да го разјасни одговорното лице и да потпише договор за прифаќање на трети лица за проектот за јавни набавки.

2. ГИС собира информации за прифаќање и направи трета страна програма за прифаќање од технички инженер.

3. ГИС делегира професионални инженери за квалитет да вршат инспекција на лице место, или исто така можат заеднички да бидат проверени и проверени од страна на снабдувачот, купувачот и ГИС.

4. ГИС организира внатрешни експерти за заедничко верификување и издавање извештаи за прифаќање на трети лица.

Помагање на прифаќањето од владата за набавки од ГИС

Како одговор на Регулативата бр. 87 на Министерството за финансии на Народна Република Кина, Регулативи за администрација на државни набавки на стоки и услуги со наддавање и наддавање, Служба за генерална инспекција, копродукции, Ltd организира технологија за тестирање и сили за инспекција, како што се електроника, текстил, хемиска индустрија, машини и метролошки инженеринг, и се посветува на развој на проекти за прифаќање на трети лица за владини набавки за да се обезбеди добар квалитет за проектите за набавки на владата, а исто така и совршени процеси на набавки на владата, а потоа да се подобри надгледуваниот кредибилитет на процес на набавка на владата.