+ 86-591-8756 2601

Менаџмент консултантски услуги

Менаџмент-консултантски услуги
Екипа на ревизори регистрирани со IRCA / CNCA / CCAA спроведуваат консултации во различни индустрии според ISO9001, ISO14001, ISO / TSI 16949, SA8000, QS9000, OHASAS18000, HACCP, GMP стандарди. Ние им помагаме на клиентите да постават и стандардизираат управување. систем, водечка имплементација, сè додека не ја поминат ревизијата за сертификација. Ние исто така нудиме прилагодена консултација со системот за квалитет, потребна од клиентите.