+ 86-591-8756 2601

Rreth GIS

1-rreth-GIS-Hyrje

Prezantim i shkurtër

GIS (Shërbimi i Inspektimit të Përgjithshëm Co, Ltd) është një inxhinieri profesionale dhe konsultë menaxhimi dhe kompani shërbimi. Isshtë e përkushtuar për të ndihmuar klientët të krijojnë dhe përmirësojnë sigurimin e cilësisë dhe kontrollin e cilësisë dhe të ndihmojnë në mënyrë efektive klientët për të zhvilluar dhe mbikëqyrur furnizuesit e tyre. Kualifikuar nga Administrata e Përgjithshme e Mbikëqyrjes së Cilësisë dhe Karantinës së PR Kina, GIS ka ofruar shërbimet e inspektimit të palëve të treta, vlerësimin e bimëve, si dhe menaxhimin e cilësisë së projektit, testimin e produkteve dhe inspektimin dhe konsultimin inxhinierik të cilësisë që nga 2005.

histori

xx 2005, GIS u krijua bashkërisht nga Qendra e Sigurimit të Cilësisë së Shoqatës së Kinë për Cilësi dhe Shoqata Provinciale e Cilësisë Fujian.

xx 2009, GIS mori certifikatën ISO9001 nga Qendra e Sigurimit të Cilësisë së Shoqatës së Kinë për Cilësi.

xx 2010, GIS mori Certifikatën e Kualifikimit për Institucionin e Inspektimit të Mallrave të Importit dhe Eksportit dhe Vëzhgimin nga AQSIQ (Administrata e Përgjithshme e Mbikëqyrjes së Cilësisë , Inspektimi dhe Karantina e PRC).

xx 2012, GIS posedonte anëtarësimin e Shoqatës së Inspektimit dhe Karantinës në Kinë dhe u zgjodh si drejtori menaxhues i Importit dhe eksportit të Mallrave të Inspektimit dhe Degës së Sondazhit të Shoqatës.

xx 2013, GIS mori certifikatën e CNAS-C101 (ISO / IEC 17020) nga Akreditimi Kombëtar i Kinës.

xx 2015 , GIS u njoh nga Shoqata e Inspektimit dhe Karantinës Fujian si institucion i adoptuar i zonës së tregtisë së lirë Fujian të zonës Fuzhou Pingtan (produkte të importuara industriale).

xx 2016, GIS u miratua si provinciale Fujian demonstrimi i platformës së shërbimit publik për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme,

Pse na zgjodhet ne

GIS ka 12 zyra në të gjithë Kinën. Zyra qendrore është në Fuzhou, Fujian. 11 zyrat e tjera janë në Shunde, Dongguan, Shenzhen, Xiamen, Ningbo, Hangzhou, Suzhou, Qingdao, Tianjin, Jinan dhe Zhengzhou. Me një fjalë, ne kemi ndërtuar një rrjet shërbimi inspektimi në Kinë. Deri më tani, GIS ka gjithsej më shumë se 100 punonjës për t'i shërbyer klientëve. Konsulentët tanë të menaxhimit të cilësisë, auditorët e fabrikave, inspektorët e produkteve, inxhinierët e prodhimit të produkteve dhe inxhinierët e cilësisë janë të gjithë inxhinierë kompetentë. Një numër eksportesh të larta në industri të ndryshme janë gjithashtu të angazhuara në GIS. Pas shumë vitesh përpjekje, GIS po përpiqet të bëhet një nga kompanitë më konkurruese dhe me ndikim në këtë industri në Kinë.

Biznesi kryesor

xx Ndihmoni klientët të ndërtojnë ose përmirësojnë sistemin e kontrollit të cilësisë, të zbulojnë problemet në produkte dhe të ofrojnë zgjidhje profesionale për të zvogëluar rrezikun e marrjes së produkteve të dëmtuara dhe për të minimizuar dëmtimin e klientëve për shkak të produkteve inferior.
xx Ndihmoni klientët të zhvillojnë dhe mbikëqyrin furnizuesit. Oferta këshilluese profesionale për të përmirësuar aftësinë e prodhimit të furnizuesve dhe sigurimin e cilësisë dhe aftësinë e kontrollit, promovimin e rritjes së furnizuesve dhe klientëve në kompani.
xx Oferta inspektimi profesional i palës së tretë, vlerësimi i bimëve, menaxhimi i cilësisë së projektit, inspektimi i produkteve dhe testimi dhe shërbimi i këshillimit inxhinierik cilësor dhe këshillimi i menaxhimit, sipas ISO 9001, ISO 14001, ISO / TSI 16949, SA8000, QS9000, OHSAS18000, HACCP, GMP, Mbrojtja e pronësisë intelektuale standarde për industri të ndryshme.
xx 
 Sistemi i përkushtuar i administrimit të tostudying dhe sistemi i vlerësimit të platformës së biznesit elektronik, designand ofrojnë prodhues dhe vlerësimin e kompanisë tregtare, inspektimin e produktit, menaxhimin e projektit për platformën e biznesit elektronik dhe shitësit në internet.

Filozofia jonë e biznesit: Klientë, Punonjës, Zhvillim.

Shtë detyra jonë që të përmirësojmë vazhdimisht cilësinë e shërbimit tonë për t'i bërë klientët tanë të kënaqur që GIS përqendrohet në rritjen e punonjësve tanë. Ne do të bëjmë çmos për të ofruar mundësi për punonjësit tanë. Në këtë mënyrë, ne mund të zhvillojmë së bashku me klientët tanë.

për

Vlera e kompanisë:

Respektoni ambiciet në punë; Shijoni kënaqësinë e jetës.
Cilësia përcakton vlerën; përgjegjësia vendos personalitetin

Vizioni i Kompanisë

Realizimi i fuqisë së fortë për të gjetur kërkesat e klientëve; Posedojnë kreativitetin, aftësinë ekzekutive dhe fuqinë mbështetëse për zgjidhjen e programeve të klientëve.

Misioni i Kompanisë

Fito besim dhe respekt nga të gjithë klientët