+ 86-591-8756 2601

Mallra të vështira

杂货

Artizanat:
Ornament qelqi, Suvenir Turistik, etj.

Produkti shtëpiak
Thermos, Kallaji për mbeturina, Handcart, Bordi i hekurosjes, Qiri, etj. 

Mobilje
shtëpie Mobilje të tilla si shtrati dhe divan; Mobilje Patio si shtrati i kampit; Mobilje zyre si tavolinë zyre dhe karrige.

Lodra që
mbushin lodra, Lodra të operuar me bateri, Lodër prej druri, Lodër elektronike, Skateboard, etj. 

Produkti për ndërtimin dhe mobilimin e shtëpive
Dyshemetë, pajisje ndërtimi, varet, dyer, etj.

Sport
Balls, Fitness Equipment tilla si makinë running, stërvitje biçikletë, steppers shkallë, etj

Produkte
qeramike Tenxhere qeramike, tas qeramik, artizan prej porcelani, etj.

Produkte
Mermeri, graniti, produkte shkëmbi, ndërtim guri, etj.

Materiale të tjera të forta
Tap ngjitës, Magnet frigorifer, kartat e lojërave, çakmak, pasqyrë, pecetë, Bikes, etj.