+ 86-591-8756 2601

Mundësi pune

Mundësi pune

Për të akomoduar rritjen e vazhdueshme, ne jemi në kërkim të aplikantëve të kualifikuar për pozicionet e mëposhtme. Nëse ndonjë prej këtyre ju intereson, ju lutemi dërgoni me email rinisën  )
Përfaqësues i Zhvillimit të Tregut (Pozicioni i Hapur, në të gjithë botën)

Përshkrimi i punës:
ne jemi në kërkim të individëve të vetë-motivuar dhe të orientuar në rezultate për t'u bashkuar me rrjetin tonë të shpejtë të rritjes së shitjeve globale për të drejtuar shitjet e shërbimeve tona të inspektimit për klientët lokalë në vendet dhe rrethet tuaja.

Përgjegjësitë e punës:
Shitjet e shërbimeve tona të inspektimit për klientët;

Kërkesat për punë:
 
Një qëndrim pozitiv dhe dëshira për të arritur.

 Kërkohet prejardhja universitare;
 1-2 vjet përvojë në shitje, do të preferohej një sfond në marketing të drejtpërdrejtë në internet.
 Akses kompjuteri dhe interneti.
 
Angazhim me kohë të pjesshme ose me kohë të plotë