+ 86-591-8756 2601

inxhinieri

inxhinieri

Inxhinieria e tokës, inxhinieria e ndërtimit, inxhinieria gjeologjike e parandalimit të katastrofave, inxhinieria komunale e ndërtimit, mbrojtja e mjedisit dhe inxhinieria e gjelbërimit, konservimi i ujit dhe inxhinieria e kontrollit të përmbytjeve, inxhinieria e transportit, inxhinieria e naftës dhe gazit, inxhinieria e energjisë elektrike, inxhinieria e telekomunikacionit, inxhinieria e riparimit dhe dekorimit, integrimi i sistemit dhe inxhinieri e rrjetit dhe lloje të tjera të inxhinierisë. 

Procedurat e pranimit të prokurimit qeveritar

1. Klienti krijon një ekip mbikëqyrës pranimi për të sqaruar personin specifik përgjegjës dhe të nënshkruajë një kontratë pranimi të palëve të treta për projektin e prokurimit qeveritar.

2. GIS mbledh informacionin e pranimit dhe bën programin e pranimit të palëve të treta nga inxhinier teknik.

3. GIS delegon inxhinierë profesionistë të cilësisë për të kryer inspektimin në vend, ose ai gjithashtu mund të inspektohet së bashku në vend dhe të vërtetohet nga furnizuesi, blerësi dhe GIS.

4. GIS organizon ekspertë të brendshëm për të verifikuar së bashku dhe lëshuar raporte të pranimit të palëve të treta.

Ndihmimi i pranimit të prokurimit qeveritar nga GIS

Në përgjigje të Rregullores Nr. 87 të Ministrisë së Financave të Republikës Popullore të Kinës, Rregulloreve mbi Administrimin e Prokurimit Qeveritar të Mallrave dhe Shërbimeve me anë të Ofertave dhe Ofertave, Shërbimet e Inspektimit të Përgjithshëm Co, Ltd, organizon teknologjinë e provës dhe forcat e inspektimit të tilla si elektronikë, tekstile, industri kimike, makineri dhe inxhinieri Metrologjie, dhe i kushtohet zhvillimit të projekteve të pranimit të palëve të treta për prokurimin e qeverisë për të siguruar cilësinë e mirë për projektet e prokurimit qeveritar, dhe gjithashtu proceset e përsosura të prokurimit qeveritar, dhe pastaj të përmirësojë besueshmërinë e mbikëqyrur të procesi i prokurimit qeveritar.