+ 86-591-8756 2601

Dizajnimi, bërja dhe verifikimi për matës

Design, -Making-dhe-Verifikimi-For-matës

Mjetet e inspektimit janë mjete speciale që përdoren për trajtimin dhe fiksimin e produkteve dhe / ose përbërësve të tyre për inspektim. Ato janë të dizajnuara dhe prodhuara speciale për inspektimin e dimensioneve në kontroll, përshtatje dhe montimin e produkteve.
Sipas kërkesave të inspektimit të produktit dhe / ose vizatimeve, GIS do të hartojë, prodhojë dhe verifikojë mjetet.

Detyrat tona:

e drejtë Hartoni mjetin (et)

e drejtë Prodhoni mjetin (et)

e drejtë Verifikoni mjetin (et)

e drejtë Dorëzoni mjetin (et) (me raportin e pranimit dhe udhëzimet e funksionimit)

e drejtë Shqetësim në reagimet e klientëve

e drejtë Shërbimi pas lindjes (modifikimi, mirëmbajtja dhe furnizimi me përbërës)

Përfitimet tuaja isshtë
i përshtatshëm për inspektim në procesin e prodhimit, materialin hyrës dhe produktet e gatshme ku trajtimi dhe testimi i produkteve është i papërshtatshëm dhe do të rrisë efikasitetin e inspektimit dhe saktësinë.