+ 86-591-8756 2601

Pambuka

1-perkawis-GIS-Perkenalan

Perkenalan Singkat

GIS (General Inspection Service Co, Ltd) nyaéta rékayasa kualitas profésional sareng manajemén konsultasi sareng perusahaan jasa. Éta dikabarké pikeun ngabantosan para klien pikeun netepkeun sareng ningkatkeun jaminan kualitas sareng pangendali kualitas sareng sacara efektif ngabantosan para klien pikeun ngembangkeun sareng ngawas panyadia aranjeunna. Ku kualifikasi ku Administrasi Umum Pengawas Kualitas sareng Kuarsa tina PR China, GIS parantos nyayogikeun jasa pamariksaan pihak katilu, evaluasi loji ogé pamekaran kualitas proyék, uji coba sareng pamariksaan sareng konsultasi rékayasa kualitas ti saprak 2005.

Sajarah

xx 2005, GIS dihijikeun ku Center Assurance Center of China Association for Quality and Fujian Provincial Quality Association.

xx 2009, GIS nampi sertipikat ISO9001 ti Pusat Jaminan Quality of Association of China Association for Quality.

xx 2010, GIS nampi Sertipikasi Kualifikasi kanggo Institusi Kaimportan & Inspéksi Komoditas Ékspor sareng Survey ti AQSIQ (Administrasi Umum Pengawasan Kualitas , Pamariksaan sareng Kuarsa tina PRC).

xx Taun 2012, GIS gaduh kaanggotaan China Enter-exit Inspection and Quarantine Association sareng dipilih salaku organisasi diréktur manajemén Inspéksi Komoditas Ékspor sareng Ékspor sareng Cabang Survey.

xx 2013, GIS nampi sertipikat CNAS-C101 (ISO / IEC 17020) ti Accreditation National China.

xx 2015 , GIS diakui ku Fujian Inspection and Quarantine Association as the Adopted institutionof Fujian free trade Fuzhou Pingtan (produk impor industri).

xx 2016, GIS disatujuan janten Fujian provincialdemonstration platform jasa umum pikeun usaha leutik sareng sedeng,

Naha milih kami

GIS gaduh 12 kantor di sakumna Cina. Kantor kantor di Fuzhou, Fujian. 11 kantor anu sanésna nyaéta di Shunde, Dongguan, Shenzhen, Xiamen, Ningbo, Hangzhou, Suzhou, Qingdao, Tianjin, Jinan sareng Zhengzhou. Dina hiji kecap, kami parantos ngawangun jaringan jasa pamariksaan di China. Nepi ka ayeuna, GIS parantos sadayana langkung ti 100 pagawé pikeun ngaladénan para klien. Konsultan manajemén kualitas kami, auditor pabrik, inspektur produk, insinyur pabrik produk sareng insinyur kualitas sadayana insinyur anu kompeten. Sajumlah ékspor senior di sababaraha industri ogé kalibet dina GIS. Saatos taun usaha, GIS parantos janten salah sahiji perusahaan panggedéna dina widang kualitas di China.

Bisnis utama

xx Ngabantosan para nasabah ngawangun atanapi ningkatkeun sistem kontrol kualitas, mendakan masalah dina produk sareng nawiskeun solusi profésional pikeun ngirangan résiko nampi barang anu cacad sareng ngaminimalkeun karusakan nasabah kusabab produk anu langkung lemah.
xx Ngabantosan para klien ngembangkeun sareng ngawaskeun panyadia. Ahli profésional masihan nasihat pikeun ningkatkeun kamampuan produksi suplai sareng jaminan kualitas sareng kamampuan kontrol, ngamajukeun kamekaran panyadia sareng para palanggan dina perusahaan.
xx Nawiskeun pamariksaan pihak katilu profésional, evaluasi loji, manajemén kualitas proyék, pamariksaan produk sareng uji coba sareng konsultasi rékayasa téknik kualitas sareng konsultasi manajemén pikeun ISO 9001, ISO 14001, ISO / TSI 16949, SA8000, QS9000, OHSAS18000, HACCP, GMP, perlindungan harta intelektual standar pikeun sababaraha industri.
xx 
 Sistem manajemen sistem tostudying sareng sistem evaluasi platform e-bisnis, desainand nawiskeun produsén sareng evaluasi perusahaan dagang, pamariksaan produk, manajemén proyék pikeun platform e-bisnis sareng eceran online.

Filsafat bisnis urang: Klién, Karyawan, Pangwangunan.

Éta mangrupikeun tugas urang pikeun terus ningkatkeun kualitas palayanan pikeun ngajantenkeun klien kami GIS museurkeun kana kamekaran karyawan urang. Urang bakal ngalakukeun anu saé pikeun nawiskeun kasempetan pikeun karyawan urang. Ku cara kieu, urang tiasa ngembangkeun sareng klien urang babarengan.

ngeunaan

Nilai Perusahaan:

Hormat cita-cita damel; Ngarasakeun nikmat hirup.
Kualitas nangtoskeun nilai; tanggung jawab mutuskeun kapribadian

Visi Perusahaan

Sadar kakuatan anu kuat pikeun milari syarat klien; Nilik kana kréativitas, kamampuan eksekutif sareng kakawasaan anu ngadukung pikeun ngarengsekeun program klien.

Misi Perusahaan:

Meunang amanah sareng hormat ti sadayana para klien