+ 86-591-8756 2601

Taros Kami

Layanan Pamariksaan Umum Co, Ltd

Kantor Cina:  

Kontaktor: Jasmine Zhao (Diréktur Marketing)

 Alamat: Floor10, Gedong C, Unis Sci-Tech Park, No. 30 Wulongjiang Road, High-Tech Zone, Fuzhou, Fujian, China

Telp: + 86-591-87562601 

Surélék: service@gis-inspection.com

Konsultasi manajemén tina usaha alit sareng sedeng:

Contactor: Hongyi Lin (Admin)

Telepon: + 86-591-87544100

Surélék: linhongyi@gis-inspection.com

Keluhan pikeun étika:  

Kontaktor: Hunter Chen (Komisaris Étika)

Telepon: + 86-591-87562601

Surélék: hunterchen@gis-inspection.com 

Jasa online:

GIS nyayogikeun jasa konsultasi sareng rékayasa kualitas di sadayana Cina.

 1

Scanning kode diménsi ngalangkungan telepon sélulér, kartu nama tiasa diala langsung.