+ 86-591-8756 2601

Sutradara sareng manajer

X

Paul Liu: Manajer Umum
xx 
Lulusan ti Fine Chemical Utama Universitas Chongqing. (Bachelor of Engineering)
xx 
Wakil Sekretaris Jenderal asosiasi kualitas propinsi Fujian.
xx 
Diréktur Eksekutif Cina pariksa lebet pamariksaan sareng asosiasi ngimpor quarantine sareng pamariksaan komoditas ékspansi sareng cabang panilitian.

c

Cai Cai: Tech. Sutradara
xx  Pascasarjana ti Peking University (Pascasarjana Diploma) sareng Universitas Macquarie, Sydney (Master of Science);
xx Judi pangajen;
xx  Tilas Auditor QMS, Inspektip Sertifikasi Anu Dipaksa Cina;
xx  Anggota Anggota Déwan, Masyarakat Optik Fujian;
xx Anggota Anggota Déwan, Masyarakat Kedokteran Laser Fujian;
xx Anggota Anggota Déwan, Fiksi Tarjamah Fujian;
xx  Anggota tilas, Panitia Ahli Provinsi Fujian Uji Kasalametan sareng Evaluasi kanggo Kedokteran sareng alat Médis;
xx Anggota, IEEE (Institute of Electric and Electronic Engineers) (1995);
xx Anggota, ACS (Amérika Chemical Society);
xx Anggota, Paguyuban Fisika Cina;
xx Anggota, Komunitas Optik Cina;
xx Editor, Fuguang Téhnologi;
xx Editor, Kualitas lingkungan sareng monitoring;
xx Digawe salaku kapala Bagian Fisika, Wakil Diréktur, Wakil Diréktur sareng Diréktur Téknis, Pemangku Diréktur / Insinyur, Asisten Profesor, Profesor Madya, Profesor sacara suksés Fujian Institute of Technology Test / Fujian Analysis and Testing Center;
xx Digawe pikeun analisa komponén, analisa métallographic, analisis XRF, analisis mikropon éléktronik, pamariksaan alat éléktronik, pamrosésan laser sareng aplikasi, pangwangunan alat prototyping gancang, pamekaran keramik antimikrobial, pamasangan sistem manajemén kualitas sareng palaksanaan.

1

Hunter Chen: Diréktur Operasi / Komisaris
xx  Produk Tekstil Jilid Utama Xi'an Polytechnic University. (Bachelor of Engineering)
xx auditor senior QMS sareng EMS mumpuni ku CCAA (China Lulus ti sertifikasi & Asosiasi Akréditasi).
xx Digawe salaku Konsulter QMS ti saprak 2000.

2

Jasmine Zhao: Diréktur Pemasaran 
xx  Sarjana tina Desain Mesin & Pabrik Mayor Shaanxi University of Science & Technology. (Gelar sarjana dina Téknik Mesin)
auditor QMS.
xx Sertifikasi kalebet: ISO9001, ISO / TS16949, ISO14000, OHSAS18000, APQP, PPAP, SPC, FMEA, MSA, FTA, PDCA, 8D, 5S, Manajemén Tim, Manajemén Bisnis.
xx Ampir 20 taun pangalaman damel dina jaminan kualitas sareng kontrol kualitas, ngahususkeun kana analisa kualitas, statistika kualitas, téknologi tés, manajemén kualitas, kontrol kualitas produk, manajemén proyék, manajemén kinerja anu alus, rarancang kualitas, nerapkeun sareng verifikasi.
xx Digawé salaku manajer produksi, manajer kualitas sareng wakil manajemén dina industri otomotif, industri konstruksi sareng Leroy Somer Motor (Industri Emerson), kalayan jurusan Desain Mesin sareng Pabrik.

3

Tina Xu: Diréktur Administrasi

xx Lulusan ti Packeting Mayor tina Institut Industri Lampu ti Fuzhou University. (Gelar Sarjana)
xx  Salaku Manajer Administrasi GIS, tanggung jawab nanganan masalah pamaréntah pikeun perusahaan, manajemén asét tetep, manajemén keuangan, manajemén sumber daya manusa sareng kagiatan perusahaan & organisasi pertemuan.

4

Kevin Kang: Téhnologi. Pangurus
xx  Pascasarjana Jurusan Automation of Liaoning Shihua University. (Gelar sarjana)
auditoris ISO / IEC 17025.
xx 
Manajer téknologi GIS, nawiskeun bantosan téknis pikeun produk éléktronik sareng barang susah. Ogé tiasa janten jawab nunjuk inspektur anu cocog pikeun kasus pamariksaan anu béda. Pastikeun inspektur bakal nyandak peralatan pikeun pamariksaan.
xx Ngawas prosés pamariksaan. Ngadegkeun rencana latihan taunan pikeun inspektur.

5

Stan Wu: Manajer Inok

xx Lulusan ti Mékanis sareng Automation Jurusan Teknik Mesin di Chongqing University (Lulusan diploma)
xx 
Lulusan ti The State level key laboratories of Mechanical Transmission in Chongqing University. (Master of Mechanical & Electronic Engineering)
QMS auditor, China Certification Certification Auditor, Judi Appraiser.
auditoris ISO / IEC 17025.
xx 
Manajer audit GIS, nawiskeun bantosan téknis pikeun pamariksaan pabrik, evaluasi pamasok, Kode Pelaku (COC) Penilaian, pamariksaan produk sareng pamariksaan mesin industri.

6

Janet Lin: Manajer Layanan Pelanggan
xx  Lulusan tina Duit sareng Perbankan Utama Universitas Zhejiang Gongshang. (Gelar Sarjana Ékonomi)
xx Salaku Manajer Layanan Palanggan GIS, tanggung jawab nyusun pesenan pamariksaan; nawiskeun bantosan pikeun inspektur; narima nyarankeun ti customer, supplier atanapi pabrik sareng lapor ka jabatan anu aya patalina; nuturkeun ieu customer ngawadul sareng kacilakaan kualitas utama.

7

Tingqiang Wang: Pangurus Pelatih Dept.
xx  Lulusan ti Kimia Utama Universitas Xiamen. (Gelar sarjana)
xx Salaku Manajer Jurusan Pelatihan GIS, tanggung jawab organisasi latihan inspektur sareng mariksa sareng evaluasi; kempelan bahan pelatihan sareng nyusun ; pelatihan database basis.