+ 86-591-8756 2601

FAQs

larangan04

Kumaha carana sampling dianggo nalika pamariksaan?

GIS nyarankeun ngagunakeun ANSI Z1.4 2008 / ANSI / ASQC Z1.4 / BS6001 / DIN 40080 / ISO 2859 / NFX 06-022 (standar pamariosan pamariksaan anu sami nunjukkeun dina ANSI sareng AQL) pikeun sampling pamariksaan. Standar ieu sareng sasaruaan dirancang ku téori statistik sareng saestuna nganggo AQL (tingali bagian salajengna). Rencana sampling dina standar ieu nunjukkeun jumlah unit produk tina unggal lot atanapi tumpak anu kedah diperhatoskeun (ukuran ukuran) sareng kritéria anu ditetepkeun tina katampaan anu seueur atanapi tumpak.

Sacara umum, tingkat pamariksaan Ⅱshall dianggo, upami kéngingkeun uas khusus anu nangtukeun hubungan antara ukuran sampel sareng ukuran batuk atanapi ukuranana bakal resep ku otoritas anu tanggung jawab. Dumasar ukuran lot atanapi ukuran sareng hurup kode tingkat pamariksaan ditugaskeun cross-rujukan ka ukuran sampel anu diperyogikeun gumantung mana rencana padamelan. Rencana sampling normal tunggal sareng dua kali anu paling sering dianggo. Upami anjeun teu gaduh syarat sampling parantos aya, GIS bakal ngabantosan anjeun dina nangtukeun rencana mana anu paling hadé pikeun kaperluan spésial anjeun. 
Sampel dipariksa ngalawan rencana pamariksaan anu rinci pikeun penampilan, fungsionalitas anu berlaku, integritas bungkusan, kéngingkeun, sareng sajabana Upami anjeun ayeuna teu ngagaduhan rencana pamariksaan, GIS tiasa ngabantosan anjeun. 
Kecap anu kapendak digolongkeun salaku kritis, utami atanapi alit gumantung kana rencana pamariksaan. Wates kualitas anu ditarima (AQL) ditetepkeun ku otoritas anu tanggung jawab sareng jinis-jinis cacad. Hiji set AQL has dijelaskeun dina bagian "What is AQL". Ditampi tina pisan atanapi tumpak ditangtukeun ku pakait panampi / nolak kriteria sareng rencana sampling.
Nanging, be kedah dilahirkeun dina émut yén standar ieu dimaksudkeun pikeun dianggo dina séri-séwangan anu terus-terusan, upami dianggo tanpa aturan anu péngkolan, ciri operasi rencana sampling kedah ditaksir sacara masing-masing.    

Naon atuh AQL?

Wates Kualitas AQL, atanapi Wates anu ditampi, nyaéta tingkat kualitas anu rata-rata nyaéta prosés rata anu bisa ditolerir nalika séri anu terus dikintunkeun pikeun nampi sampling. AQL mangrupikeun parameter tina skéma sampling. Dipiharepkeun yén uji kualitas produk bakal kirang ti AQL. Aya biasana tilu AQL anu ditangtoskeun pikeun kritik, utama sareng cacad nyalira. Hiji set AQL has sapertos kieu:

ss

Nu leuwih leutik jumlahna, anu pangsaeutikna cacad bakal katampi dina conto produk. Nalika milih AQLs, penting pisan yén saurang ngarti kana kasaimbangan antara netepkeun aranjeunna rendah teuing, sareng nolak seueur kiriman, sareng netepkeun aranjeunna tinggi teuing sareng ngaleupaskeun produk anu henteu katampi.

Catetan: Sateuacana AQL mangrupikeun singgetan tingkat kualitas panampi sareng dirobih kanggo watesan kualitas ditampi engké.

Klasifikasi Kurang

Cacat mangrupikeun karakteristik kualitas tina tingkat atanapi kaayaan anu dimaksud sareng kaayaan parah anu parah sareng sesah pikeun nyababkeun produk atanapi jasa anu sanés pikeun nyayogikeun syarat panggunaan anu normal, atanapi anu kedah diarepkeun. Éta bisa digolongkeun kana:

Kritis  - Kecacatan kritis aya dina pamadegan éta sareng pangalaman nunjukkeun kamungkinan:
a. hasilna dina kaayaan anu bahaya atanapi henteu aman pikeun individu anu ngagunakeun, ngajaga, atanapi gumantung kana produk; 
b. nyegah kinerja fungsi taktis pikeun hiji barang ahir. 

Kjor  - Salah sahiji cacad utama nyaéta, salain ti kritis, anu sigana bakal gagal, atanapi ngirangan material tina unit produk pikeun tujuan anu dimaksud. 
Minor - A minor defect is one that is not likely to reduce materially the usability of the unit of product for its intended purpose, or is a departure from established standards having little bearing on the effective use or operation of the unit of product.