+ 86-591-8756 2601

ANSI sareng AQL

larangan04

Tingkat Quality anu Ditampi.

Tingkat anu ditarima (AQL) dihartikeun salaku maksimal cacad persen (atanapi jumlah maksimal cacad per saratus unit) anu, pikeun tujuan sampling inspéksi, tiasa dianggap nyugemakeun salaku rata-rata prosés.
Kuantitas panggedéna ageung dina ukuran ukuranana tangtu tiasa mastikeun pasti ditolak atanapi ditolak.

ea-15154740875