+ 86-591-8756 2601

Tanya Jawab

larangan04

1. Sabaraha barang anu diperyogikeun pikeun beready pikeun pamariksaan pra-kiriman?

Éta gumantung kana syarat klien. Umumna, inspeksiis pre-kiriman biasana dilakukeun nalika kiriman 100% diproduksi sareng sahenteuna 80% dibungkus kana karton ékspor.

2. Upami klien / ngajual / pabrik pabrik hoyong ngarobih jadwal pamariksaan, naon anu kedah aranjeunna lakukeun?

Panundaan atanapi pembatalan pamariksaan anu dipénta sateuacanna kedah dilakukeun ku nyauran GIS atleast 1 dinten kerja sateuacana sateuacanna tanggal pamariksaan.

3.  Naha GIS bakal ngirimkeun laporan pamariksaan ka dua tingkat atanapi ngan ukur pikeun klien?

GIS ukur ngirim laporan pamariksaan ka klien. Upami aya anu peryogi dina inspectionreport, kami bakal nyuhunkeun klien kanggo konfirmasi heula.

4.  Iraha laporan pamariksaan sayogi?

Laporan pamariksaan resmi bakal sayogi dina dinten kerja salajengna saatos pamariksaan réngsé.

5.  Saha anu bakal mayar pamariksaan?

Janten, pamariksaan aya dina akun klien kecuali kami dikonfirmasi ku klien anu sanés anu bakal mayar éta.

6.  Nalika anjeun diperyogikeun pikeun mayar pamayaran kanggo pamariksaan na?

Sakur pamayaran anu diperkirakeun dilakukeun sateuacan pamariksaan.

7.  Naha GIS damel dinten Sabtu sareng Minggu?

Minggu nyaéta dinten santai normal kanggo GIS. Dinten Saptu, kantor GIS ditutup, sanaos QCteam kami bakal sayogi.

8. Sakumaha biaya tambahan bakal ngahasilkeun nalika pamariksaan dilakukeun dina dinten Minggu?

Upami pamariksaan diperyogikeun bakal dilakukeun onSunday, laju lalaki-lalaki bakal dikali 1,5 kali. 

9.Panjang lami panawaran sateuacanna pikeun pamariksaan naon waé?

Pikeun nyalurkeun susunan pamariksaan sareng tanpa sasmita, mangga waé tampilkeun janji pamariksaan anjeun sahenteuna 3 dinten damel sateuacan tanggal pamariksaan anu diperyogikeun.

10.  Dupi urang ngaleupaskeun kiriman dina dasar laporan pamariksaan anu kasorang?

Laporan Layanan dikaluarkeun dumasar kana pitunjuk, inpormasi, dokumén, sareng / atanapi conto anu disayogikeun ku palanggan. Laporan pamariksaan GIS ngagambarkeun hasil anu nyata sakumaha anu dirékam dina on-siteinspection; éta sanés bukti pikeun kiriman. Ngan ukur klien tiasa ngadamel kaputusan kintunan.

11.  Naha GIS ngabuka invo resmi pikeun mayar ongkos pamariksaan?

GIS bakal ngaluarkeun invoice pajak resmi saatos nampi pamayaran anjeun.

12. Dupi urang mayar biaya pamariksaan ku RMB, sareng kumaha kaseukeuranana?
Leres, GIS tiasa nyayogikeun akun anu relevan pikeun pamayaran RMB, sareng anjeun tiasa netepkeun pamayaran éta kalayan harga jual beurang.

13. Upami pabrik tiasa milih QC anjeun, GIS moal ngecas biaya perjalanan, henteu?
Leres, upami henteu aya biaya perjalanan anu timbul, GIS moal ngeusi biaya anu relevan.

14. Dupi GIS ngaidentipikasi bahan lawon dina situs éta?
Hampura, bahan lawon henteu tiasa dikenal dina situs. Upami anjeun prihatin, kami tiasa ngabantosan ngirim conto ka mana waé lab pikeun dites. Yakin, laboratorium bakal ngecas biaya anu sasuai.

15. Upami QC mung peryogi satengah dinten kanggo ngabéréskeun padamelan éta, tiasa waé GIS ngecas 0,5 dinten sadinten?
Hapunten, pikeun pamariksaan naon waé, hiji dinten sa-dinten mangrupikeun cutatan minimum.

16. Naha GIS nyokot sampel sareng tetep dina kantor kanggo tiap pamariksaan?
Sanés kedah nyandak conto pikeun tiap pamariksaan. Upami éta dilarang, punten tetep terangkeun kami sateuacanna.

17. Naon waé kamungkinan pikeun kéngingkeun hasil saatos inspeksi réngsé?
GIS tiasa ngirimkeun laporan laporan anjeun dina dinten anu sami pamariksaan réngsé pikeun rujukan anjeun. Tapi, anu resmi bakal sayogi dina dinten damel salajengna.

18. salaku barang kami bakal siap soré, mungkin pikeun ngamimitian pamariksaan teras-terasan?
Diomongkeun umum, urang bakal ngamimitian padamelan énjing-énjing supados langkung lancar ngawas pamariksaan sareng waktos damel anu cekap. Nganggap kaayaan khusus, urang tiasa nyéépkeun pasualan pas.

19. Urang peryogi invoice pajak asli pikeun acuan pembayaran. Dupi kami kéngingkeun pembayaran sateuacan mayar?
Pasti, hayu urang terang judul invoice sareng inpormasi anu aya, sareng kami bakal ngaluarkeun invoice heula pikeun rujukan pamayaran anjeun.

20. QC anjeun mendakan labél salah sareng tanda anu bakal dianggo nalika pamariksaan. Dupi urang naros ngeureunkeun pamariksaan kusabab urang kedah lereskeun ayeuna? (Jasa pamariksaan)
Upami pamariksaan abortive ayeuna, urang bakal ngeusi biaya anu sasuai. Pasti, upami sayogi, urang peryogi kontak klien pikeun konfirmasi heula. 

21. Urang gaduh dua pabrik pikeun pesenan ageung ieu di kota anu sami. Dupi anjeun badé mayar langkung seueur kanggo dua kunjungan dina dinten anu sami?
Upami aranjeunna ayana di daérah anu sami dina jarak jarak 20mins, kami moal ngeusi biaya langkung seueur pikeun dua kunjungan dina dinten anu sami.                                                

22. wadahna kami bakal siap tabuh 7:00 énjing, supados nyekel kapal, kami henteu tiasa ngantosan QC anjeun. Mungkin anjeun menta QC anjeun sumping di pabrik urang dina waktu éta? (Pengawasan loading)
Lamun nyaeta kudu, urang baris ménta QC kami ninggalkeun kaluar hiji dinten sateuacan dinten loading, sarta anjog di pabrik anjeun sakumaha jadwal. Nanging, upami aya parobihan tanggal tanggal, punten nginpokeun ka urang sateuacan urang QC daun, atanapi urang bakal ngecas biaya abortive sasuai.

23. Kumaha pikeun ngitung waktos damel QC anjeun?
Urang bakal mertimbangkeun dua bagian pikeun tiap bisi, waktos disiksa (waktos pamariksaan sareng waktos ngalaporkeun) sareng perjalanan tunggal ti caket caketana ka lokasi jasa. 

24. Saha anu bakal nyandak biaya pamariksaan deui?
Pikeun biaya pamariksaan ulang, GIS bakal dilarapkeun ka klien, sareng klien ngagaduhan hak ngecas deui ka panyadianana. 

25. Naha pabrik anjeun peryogi nyiapkeun sababaraha barang sateuacanna pikeun pamariksaan anjeun? 
Henteu, QC kami kedah milih conto ku nyalira ti seueur sacara acak, teras sampel anu diperiksa tiasa nunjukkeun kualitas buli.

26. Naha anjeun kéngingkeun sertipikat pamariksaan anu saatos réngsé pamariksaan kanggo syarat L / C urang?
Leres, tapi urang kedah nampi persetujuan ti klien pikeun ngaluarkeun heula.

27. Upami pabrik urang teu tiasa nyayogikeun sababaraha alat pikeun pamariksaan, naha anjeun gagal laporan anu sasuai?
Leres. Punten bageurkeun urang terangkeun kaayaan sateuacan pamariksaan, sareng, urang tiasa pariksa ku klien pikeun masalah anu sasuai.

28. Upami pabrik ngagaduhan ragu kana hasil pamariksaan, naon anu aranjeunna tiasa laksanakeun?
Upami pabrik ngagaduhan ragu kana hasil pamariksaan, punten parios ku QC kami dina situs. Samentawis éta, punten nelepon kantor GIS pikeun badami salajengna, sareng manajer téknis urang bakal nuturkeun masalahna.

29. Per syarat anjeun, barang 500pcs kedah dipariksa salami pamariksaan. Nanging, kami henteu langkung seueur kartu molotok pikeun bungkusan deui, aya kamungkinan pikeun cek langkung?
Umum nyarios, kirang sampling bakal ngakibatkeun résiko anu henteu pasti. Nanging, kami terang naon anu anjeun prihatin. Urang tiasa pariksa ku klien ngeunaan kaayaan éta, sareng eupan balik anjeun engké.

30. Naha GIS bakal nempatkeun labél dina barang anu diperiksa?  
Biasana, urang bakal nempatkeun labél GIS dina barang anu dipariksa atanapi pak pikeun manajemén traceability. Nanging, upami éta dilarang, urang tiasa ngaliwat prosedur ieu. Punten terangkeun sarat khusus sateuacanna.

31. GIS damel dinten biasa?                                                                                                                                                                             

 Senén nepi ka Saptu kanggo pamariksaan pamariksaan, sareng Senén dugi ka Jumaah kanggo kantor.

32. Iraha pabrik bakal nerapkeun hiji pamariksaan deui saatos pamariksaan mimiti gagal?

GIS henteu gaduh wates waktu khusus pikeun pamariksaan ulang pamariksaan. Anjeun tiasa naroskeun deui inspeksi iraha waé nalika dikoréksi sareng siap. Nanging, punten jiniskeun tulisan anu ditampi kalayan aya bewara kirang ti 2 dinten kerja tiasa henteu réngsé dina jadwal.

33. Kumaha GIS ngaidentipikasi cacad?

Kecacatan anu dideteksi nalika pamariksaan visual diklasifikasikeun dina 3 kategori, "Kritis", "Mayor" sareng "Minor" sareng definisi normal nyaéta:

- cacat Kritis: Hiji cacat anu gagal nyumponan aturan wajib sareng / atanapi mangaruhan kasalametan konsumen nalika nganggo produk.

- cacadMajor: Hiji cacat anu kamungkinan bakal ngahasilkeun produk gagal, nyuda panggunaan produk sareng cacad penampilan anu mangaruhan salability produk.

- DefekturMinor: Hiji cacat anu henteu kamungkinan pikeun ngurangan usability produk, tapi kamungkinan bakal ngurangan salability atanapi bedah tina standar kualitas anu ditetepkeun atanapi henteu sami sareng sampel aslina

34. Naon level Quality anu ditarima (AQL)?
Nilai cacad anu ditetepkeun, ditepikeun salaku perséntase ku prosedur sampling tinangtu sareng tingkat anu dianggo bakal ngaidentifikasi naon anu mésér biasana bakal nampi dina mayoritas kasus. Béda AQLs tiasa dirarancang kanggo klasifikasi cacad anu béda sapertos Kritis, Mayor sareng Menara. Kacuali ditangtukeun ku klien, GIS bakal ngadopsi AQL sapertos kieu: 

 

Produk anu hargana tinggi

Produk hargana rendah

Kecacatan kritis

Teu kenging

Teu kenging

Kecacatan utama

AQL1.0 / 1.5

AQL 2,5

Cacat Minor

AQL 2,5 / 4.0

AQL 4.0

35. Kami nempatkeun pesenan sareng 24 dina 1 set keramik di pabrik Yangjiang. Alatan kurangna bahan bungkusan, sadayana henteu dibungkus, sareng di pabrik waé. Dupi GIS ngalakukeun pamariksaan dina kaayaan ieu?
Upami éta henteu mendesain, langkung hadé ngantosan dugi ka sahenteuna 80% dibungkus, maka urang tiasa milih conto dumasar set. Upami ngarobih sampling ku potongan, hese indentify cacad sareng unit penjualan. Yakin, urang bakal nuturkeun pituduh terakhir anjeun sasuai