+ 86-591-8756 2601

Istilah Pangaturan Kualitas

ban04

Istilah Manajemén Kualitas] naon éta ISO?

ISO (Organisasi Internasional forStandardization) mangrupikeun federasi sadunya standar badan nasional (anggota ISO). Usaha nyiapkeun Standar Internasional biasana dilaksanakeun panitia téknis ISO. Masing-masing anggota awak anu kataji pikeun hiji subjek anu panitia téknis parantos ngadegkeun ngagaduhan hak pikeun diteprésikeun kana panitia éta. Organisasi internasional, pamaréntahan andnon-pamaréntah, dina hubungan sareng ISO, ogé nyandak pagawéan. ISOcollaborates rapet sareng Komisi Téknis Éléktronik Internasional (IEC) dina sadaya masalah standarisasi téknis elektro.

Istilah Manajemén Kualitas] naon  pamariksaan?

Aktivitas sapertos ngukur, nguji, nguji orgauging salah sahiji atanapi langkung ciri tina hiji produk atanapi jasa, sareng ngabandingkeun teyem sareng syarat anu ditangtukeun dina supados netepkeun naha konformasi diciptakeun pikeun masing-masing ciri

Istilah Manajemén Kualitas] naon  pamariksaan aslina?

Pamariksaan Mimiti pisan dumasar kana dibekelan dina bagian ieu tina ISO 2859.NOTE Ieu kanggo dibédakeun tina pamariksaan anu seueur anu dikirim deui saatos henteu ditampi sateuacanna.

Istilah Manajemén Kualitas] naon pamariksaan ku sipat?

Pamariksaan dimana boh barang diklasifikasikeun hungkul salaku akurasi atanapi teu saluyu ngeunaan syarat anu diperyogikeun atanapi set syarat anu ditangtukeun, atanapi jumlah nonconformities dina item anu diitung.NOTE Inspection by atribut ngawengku inspeksi pikeun akurasi barang ogé inspeksi pikeun jumlah nonconformities per ratus item.

Istilah Manajemén Kualitas] naon ari  barang?

Barang-barang anu tiasa ditunjuk sacara individu sareng dipersonalisasi, UCAPAN:

barang fisik; kuantitas bahan anu didefinisikeun; jasa, kagiatan atanapi prosés; hiji organisasi atanapi jalma; atanapi sababaraha kombinasi di dinya.

Istilah Manajemén Kualitas] naon  nonconformity?

Henteu minuhan sarat anu dieusian:

CATETAN 1  Dina sababaraha kaayaan spésifikasi diperyogikeun sareng syarat panggunaan customer (tingali cacad, 3.1.6). Dina Situasi anu sanés, aranjeunna moal kabeneran, sabab langkung jarang langkung ketat, atanapi hubungan anu pas antara dua teu acan dipikanyaho atanapi kahartos.

CATETAN 2  Nonconformity umumna bakal bisa diklasifikasikkeun kana tingkat kaseriusan sapertos: Kelas A: éta nonconformities tina jinis considerto anu paling perhatian; dina nampi conto rupa jinis nonconformities ieu bakal ditugaskeun nilai wates kualitas anu leutik pisan; Kelas B: éta nonconformities tina jinis considerto anu gaduh tingkat perhatian langkung handap; ku sabab éta, hal-hal ieu tiasa ditugaskeun had wates hadits anu leuwih ageung ditetepkeun dina kelas A sareng langkung leutik tibatan di kelas C, upami kelas katilu aya, jsb.

CATETAN 3  Nambahkeun ciri sareng kelas ofnonconformities sacara umum bakal mangaruhan kamungkinan pikeun nampi produk.

CATETAN 4  Jumlah kelas, tugas kana aclass, sareng pilihan watesan kualitas ditarima pikeun unggal kelas, kedah luyu sareng kabutuhan kualitas tina kaayaan spésifik.

Istilah Manajemén Kualitas] naon anu rusak

Non-memenuhi syarat pamakean anu dimaksudkeun
CATETAN 1 Istilah "cacad" cocog pikeun dianggo nalika karakteristik kualitas produk atanapi jasa ditaksir dina hal panggunaan (sakumaha anu bénten sareng akurasi kana spésifikasi).
CATETAN 2 Kusabab istilah "cacad" ayeuna gaduh hartos pasti dina hukum, matak dianggo pikeun istilah umum.

Istilah Manajemén Kualitas] naon barang anu teu konpigurasikeun?
Barang sareng hiji atanapi langkung nonformformities

CATETAN Item nonconforming umumna bakal diklasifikasikeun ku gelar kaseriusan sapertos sapertos:

Kelas A:  unsur anu ngandung hiji atanapi langkung konstitusi kelas A sareng tiasa ogé ngandung konpormasi kelas B sareng / atanapi kelas C, jsb.;
Class B: an item which contains one or more nonconformities of class B and may also contain nonconformities of class C,etc. but contains no nonconformity of class A.

Istilah Manajemén Kualitas] naon persén nonconforming?
(Dina conto) saratus kali jumlah barang anu teu konformasi dina sampel dibagi ku ukuran sampel, ngalangkungan: (d / n) 100 dimana 
d: mangrupikeun jumlah barang anu teu terbatas dina conto;
n: nyaéta ukuran ukuranana

Istilah Manajemén Kualitas] naon tanggung jawab otoritas?
Konsep anu dipaké pikeun ngajaga nétralitas ieu bagian tina ISO 2859 (utamina pikeun tujuan spésifikasi), henteu paduli naha éta dipanggil atanapi diterapkeun ku pihak katilu, kadua atanapi pihak
CATETAN 1 otoritas anu tanggung jawab tiasa:
a) departemén kualitas dina organisasi panyadia (partai kahiji);
b) Organisasi pameseran atanapi ngayakeun (pihak kadua);
c) Hiji verifikasi bebas atanapi otoritas sertifikasi (pihak katilu);
d) naon waé a), b) atanapi c), béda-béda dumasar kana fungsina (tingali Catetan 2) sapertos anu dijelaskeun dina perjanjian tinulis antara dua pihak, contona mangrupikeun dokumen antara supplier sareng pembeli.

Istilah Manajemén Berkual] naon pisan?
Jumlah anu teu terbatas sababaraha produk, bahan atanapi jasa, dikumpulkeun babarengan
CATETAN Hiji pamariksaan tiasa diwangun ku sababaraha bets atanapi bagéan kumpulan.

Istilah Manajemén Kualitas] naon ukuranna seueur?
Jumlah barang di pisan

Istilah Manajemén Kualitas] naon conto?
Atur hiji atanapi sababaraha barang anu dicandak tina pisan sareng anu dimaksud kanggo masihan inpormasi langkung seueur.

Istilah Manajemén Kualitas] naon éta sampling rencana?
Kombinasi ukuran ukuran (s) anu tiasa dianggo sareng kriteria katampi anu aya hubunganana
CATETAN 1 Rencana sampling tunggal nyaéta kombinasi ukuran sampel sareng ditampi sareng nomer tampikan.
Rencana sampling ganda nyaéta kombinasi dua ukuran sampel sareng nomer panampa sareng tampikan pikeun sampel anu kahiji sareng pikeun sampel anu digabungkeun.
CATETAN 2 Rencana sampling henteu ngandung aturan cara ngagambar sampel.

Istilah Manajemén Kualitas] naon pamariksaan normal?
Anggo rencana sampling kalayan kriteria nampi anu parantos ngarangka pikeun ngahasilkeun produsén anu hadé kamungkinan pikeun nampi nalika prosés rata-rata langkung hadé tibatan watesan kualitas ditampa
CATETAN: Pamariksaan biasa dianggo nalika teu aya alesan pikeun curiga yén prosés rata (3.1.25) béda sareng
tingkat anu ditarima.

Istilah Manajemén Kualitas] naon pamariksaan ketat?
Anggo rencana sampling kalayan kriteria panampa anu langkung ketat tibatan éta pikeun rencana anu cocog pikeun
pamariksaan normal 
CATETAN: Pemeriksa dikencét disauran nalika hasil pamariksaan ti jumlah anu parantos berturut-turut nunjukkeun yén rata-rata prosés rata-rata langkung goréng dibandingkeun AQL

Istilah Manajemén Kualitas] naon skéma sampling?

Kombinasi rencana sampling ku aturan pikeun dirobih tina hiji rencana anu sanés

Istilah Manajemén Kualitas] naon sistem sampling?

Koleksi rencana sampling, atanapi skéma sampling, masing-masing gaduh aturan sorangan pikeun ngarobih rencana, babarengan sareng prosedur sampling kalebet kriteria dimana rencana atanapi rencana anu pas tiasa dipilih.

CATETAN bagian tina ISO 2859 ieu mangrupikeun sistem sampling anu saestuna ku ukuran jarak, tingkat pamariksaan sareng AQLs. Hiji sampling

sistem pikeun rencana LQ dirumuskeun dina ISO 2859-2.