+ 86-591-8756 2601

Kadaharan

Dahareun

Kaléng
Sadaya rupa kaléng kayaning kaléng buahan, kaléng lauk, papanggih kaléng. 

Produk akuatik
Lauk beku, Udang Udang, jsb.

Rasa
Soy, Cuka, Uyah, Gula, jsb.

Lain