+ 86-591-8756 2601

Barang keras

杂货

Tukang Kerajinan:
Ragam hias, Wisata Wisata, jsb.

Produk
, Sampah Sampah, Kétang, Dewan Wesi, Lilin, jsb. 

Urug
Jati Bumi sapertos ranjang sareng sofa; Perabot Patio sapertos tempat ranjang; Perabot Kantor sapertos méja kantor sareng korsi.

Cocooan
isina kaulinan, Batre Dioperasikeun kaulinan, kayu kaulinan, Electronic kaulinan, Skateboard, jsb 

Produk sareng produk
Lantai, Gedong Hardware, engsel, panto, jsb.

Sports
, Peralatan Kabugaran sapertos mesin ngajalankeun, olahraga sapédah, tangga léngkah, jsb.

Produk
keramik Pot Keramik, Mangkuk Seramik, Karajinan Porcelain, jsb.

Produk batu
Marmer, Granit, Produk Batu, Wangunan Gedong, jsb.

Barang-barang keras lain anu
némpél, Fridge Magnet, Puteran Kartu, Cahaya, Pangilon, Napkin, Sapédah, jsb.