+ 86-591-8756 2601

Produk mékanis

Mékanis

Alat Elektromekanik
Generator Set, Éléktrik Ngalih, Transformer, jsb.

Mesin bagian
Bagian Hidraulik, Komponén Pneumatik, Sedang nyetir, Mesin, jsb.

Otomotif
Damping Spring, Air Condition Controller, GPS, Burglar Alarm, jsb.

Pompa
Listrik, Pompa disetir Turbin, Pompa Diesel, jsb.

Citakan: kapang
Coklat, Alat Alat, Casting Cetak, Plastik Plék, Cukuran Non-logam henteu organik, jsb.

Mesin bagian Machines
Babak, Washer cinyusu, Datar Washer, Nylon Rod, jsb. 

Maot
Die Casting Asesoris AC, Die Casting Cylinder Of Engine Cylinder Head, etc.

Bagéan séda
Béda jinis stamping bagian sapertos Metal Stamping Part
Produk mesin anu sanés