+ 86-591-8756 2601

Kasempetan Proyék

Kasempetan proyék

Pikeun nampung kamekaran terus, kami milarian palamar anu mumpuni pikeun posisi ieu. Upami aya anu dipikaresep anjeun, punten email anjeun resume ka Manajer Administrasi Tina Xu (Email:  Xuhongying@gis-inspection.com  )
Wakil Pangwangunan Pemasaran (Position Open, World)

Katerangan proyék:
kami milarian individu anu ngamotivasi sareng hasil berorientasi kanggo ngiringan jaringan penjualan global anu pesat ngembang pikeun ngadorong penjualan jasa pamariksaan ka klien lokal di nagara sareng kabupaten anjeun.

Tanggung jawab proyék:
Penjualan jasa pamariksaan urang ka klien;

Syarat Proyék:
 
Sikep Positip sareng Kahontal Pikeun berhasil.

 Latar Universitas diperyogikeun;
 Pengalaman penjualan 1-2 taun, latar dina pamasaran langsung online bakal langkung resep.
 Aksés komputer sareng internét.
 
Bagian waktos komitmen atanapi waktos pinuh