+ 86-591-8756 2601

Ngawas pangawasan

dsad (2)

Pengawasan Loading mangrupikeun kontrol prosés nalika produk-produk anu dieusian kana wadahna.

Tugas kami
leres 
Cék wadahna kaayaan;

leres Verify the products loaded;
leres Closely monitor the loading process;
leres Verify the quantity;
leres Ensure proper handling of the goods and proper stack in the container;
leres As soon as the inspection is finished, the container will be sealed with the shipping line seal. And seal number is recorded in the loading report.

Manfaat Anjeun
Mastikeun yén barang anu dimaksud sareng kuantitas anu dimuat kana wadah anu saluyu sareng pameseran pameseran anjeun dina aspék kanyataan, parantosan sareng leres.

xxxc