+ 86-591-8756 2601

Aktivitas Staf

  • Mobile delicacies on Dragon Boat Festival

    To celebrate the annual Dragon Boat Festival, our company held a food exchange on June 1. Each colleague chooses a representative hometown food, and then uses the selection system to randomly select his own food. After receiving the food, we choose the best food, the top seven with the highest vo...
    Maca deui
  • Bagja Barudak

    Éta Poé Barudak deui! Poto kolot-budak hiji hal anu klasik urang jaga unggal taun. Kami nyobian anu pangsaéna pikeun nyatet unggal waktos dina waktos anu saé. Imut anjeun, mangrupikeun pangbalikan anu pangsaéna. Ngeunaan Hari Barudak Internasional, éta sacara umum dirayakeun tanggal 1. Juni ... Barudak ...
    Maca deui
  • Kegiatan jack-o '-lantern DIY

    Dina waktuna pikeun Lebaran, GIS ngaluncurkeun kagiatan "Lebaran Jack-o-lantern" taun ayeuna. Kolega mawa karya unggulan sorangan. Upami karya taun ka tukang sacara ragrag, maka taun ayeuna langkung seueur deui. Punten terasrasakeun karya-karya ieu di handap. Legenda asal Hallowe ...
    Maca deui
  • Nyalametkeun sesat ucing-Jasa Pamariksaan Umum Co, Ltd

    Ngalamun di GIS mendakan ucing anu nyasar, ngabantosan kanggo mandi, teras dikirim ka rumah sakit piaraan pikeun nguji pamariksaan sareng nyiksa. Sareng pamustunganana, anjeunna ngabantosan milari suanten pikeun ucing goréng ieu. Éta jelema, ucing mendakan kulawarga anu haneut. Ms.Titania, kami muji pisan pikeun kahadean anjeun.
    Maca deui
  • Bingah Dinner - Layanan Pamariksaan General Co, Ltd

    Senang Dinner! Hayu urang raoskeun budaya Bashu babarengan! - Layanan Inspéksi Génalisal Co, Ltd
    Maca deui
  • Sadayana ngabantuan hiji-hijina cai pikeun Inspection General Services Co, Ltd

    Kami parantos diajar seueur tina kagiatan anu dingaranan "Sadaya ngabantosan hiji cai nyandak", pikeun ngawangun tim anu berhasil ngabutuhkeun teu ukur kamampuan pribadi, tapi kerjasama anu saé diantara sadayana anggota dina unggal posisi. Salian tina kerja tim anu alus, saling percanten ka tim ieu sigana langkung penting. Anjeun bakal b ...
    Maca deui
  • Dinten Baris Inspéksi Umum Barudak Co, Ltd

    Growth, is together for a lot of children’s day ~ GIS to each employee who has the children picture frames and key chain.Everybody, you received? —-General Inspection Services Co., Ltd
    Maca deui
  • Gedong Menara Layanan Inspeksi Menara Umum Co., Ltd

    “Building the Tower” is one of the old tradition of Mid-autumn Festival in Fuzhou. GIS Team are together building the tower, hope all the people good fortunate and happiness.  The higher tower we build, the more prosperity our life will be. —-General Inspection Services Co., Ltd
    Maca deui
  • Leaping Jungle & CS

    Going out of the office, returning to nature, challenging ourselves, sharing collaboration, “Leaping Jungle & CS “ We are coming.
    Maca deui
  • Merry Natal sareng Bingah Taun Anyar

    Merry Christmas and Happy New Year ...
    Maca deui
  • Aktivitas staf

     New Office Picture 1  New Office Picture 2 Merry Christmas in New Office  Happy Trip in T...
    Maca deui
  • Acara paméran

    27-30/ 4/ 2014 The Show of Hong Kong Gifts & Pr...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2

" sOut=re.Replace(sOut,"") re.Pattern=". * "sOut = re.Replace (sOut," ") re.Pattern =".*" sOut=re.Replace(sOut,"") re.Pattern="(]*)>)" sOut=re.Replace(sOut,"") Set re=Nothing TextOnly=sOut End Function %>