+ 86-591-8756 2601

Berita Paméran

  • Hormat ngabagjakeun GIS kana kasuksésan Expo Peralatan Pendidikan Henan anu katilu

    Hormat ngabagjakeun GIS (General Inspection Services Co., Ltd.) kana kasuksésan anu katilu Henan Education Equipment Expo dina 14-16 Méi 2021. 2021 Katilu Henan Education Equipment Expo memposisikan "internationalization, branding, specialization", netepkeun "fitur-fitur anyar + precisio ...
    Maca deui
  • Expo Peralatan Pendidikan Henan anu katilu

    Gabung sareng kami (General Inspection Service Co., Ltd) di Expo Peralatan Pendidikan Henan katilu dina 14-16 Mei Méi 2021. Tim kami bakal ngurus masalah kualitas anjeun sareng ngadamel solusi anu unik pikeun anjeun. Ngabagéakeun palanggan énggal sareng anu lami sumping nganjang ka stan kami: A110-2. Dina sumanget "ngawangun gr ...
    Maca deui
  • Kasuksésan paméran alat atikan Cina ka-79 di 2021

    Hormat ngabagjakeun GIS (General Inspection Services Co., Ltd.) kana kasuksésan paméran alat pendidikan Cina 79 dina 23-25 ​​April 2021. Paméran alat pendidikan Cina disponsoran ku asosiasi industri alat pendidikan Cina. Saatos taun usaha, paméran ieu ...
    Maca deui
  • Kasuksésan paméran alat atikan Cina ka-78 di 2020

    Hormat ngabagjakeun GIS (General Inspection Services Co., Ltd.) kana kasuksésan paméran alat pendidikan Cina 78th dina 23-25th Oktober 2020. Paméran alat pendidikan Cina disponsoran ku asosiasi industri alat pendidikan Cina. Saatos taun usaha, paméran ieu ...
    Maca deui
  • Pameran Peralatan Pendidikan Cina ka-78

    Gabung sareng kami (General Inspection Service Co., Ltd) dina paméran peralatan pendidikan Cina 78th dina 23-25th Oktober 2020. Tim kami bakal ngurus masalah kualitas anjeun sareng ngadamel solusi anu unik pikeun anjeun. Ngabagéakeun palanggan énggal sareng anu lami sumping nganjang ka stan kami: S5079. Salaku "weathervane" a ...
    Maca deui
  • Kanton Musim semi 2018

    Kami bakal pameran dina acara ieu (sapertos ieu di handap), Tim kami bakal ngurus masalah kualitas anjeun sareng karajinan solusi anu unik pikeun anjeun. Kami hoyong nawiskeun pamariksaan produk, uji produk, evaluasi pamasok sareng jasa konsultasi manajemén. Wilujeng sumping para palanggan anyar sareng lami sumping pikeun b ..
    Maca deui
  • 2017 Khusus Elektronik Hong Kong (Élmu Gugur)

    Miluan kami di Hong Kong Electronics Fair (Edition Autumn), 13 Oktober 2017. Tim kami bakal ngurus masalah kualitas anjeun sareng karajinan anu solusi anu unik pikeun anjeun. Kami hoyong nawiskeun pamariksaan produk, uji produk, evaluasi pamasok sareng jasa konsultasi manajemén. Wilujeng sumping anyar sareng lami ...
    Maca deui
  • Pagelaran Global Sumber Sumber

    Acara Global Sumber Sumber dibuka dina 26 Oktober di Hong Kong's AsiaWorld-Expo. Éta mangrupikeun acara sumber aréa panggedéna di Hong Kong, kalayan 1,700 kantong barang fashion kalebet pakéan, kantong & koper, perhiasan busana, baju jero & baju renang, syal, tapak suku sareng lawon. Anu sh ...
    Maca deui
  • Sumber Sumber Global 2016- Hong Kong (2016.4-27-4.30)

    Miluan kami (General Inspection Service Co, Ltd) di Global Sumber Sumber - Hong Kong, 27-30 April 2016. Tim kami bakal ngurus masalah kualitas sareng karajinan anu solusi anu unik pikeun anjeun. Kami hoyong nawiskeun pamariksaan Produk, uji produk, evaluasi pamasok sareng konsultasi manajemén ...
    Maca deui
  • 2016 Hong Kong Electronics Fair (Spring Edition)

    Miluan kami (General Inspection Service Co, Ltd) di Hong Kong Electronics Fair (Spring Edition), 13 April April 2016. Tim kami bakal ngurus masalah kualitas sareng karajinan anu solusi unik pikeun anjeun. Kami hoyong nawiskeun pamariksaan Produk, uji produk, evaluasi pamasok sareng manajemén co ...
    Maca deui
  • Hong Kong Fesyen Minggu pikeun Ragrag / Usum

    Miluan kami di Minggu Hong Kong Fashion for Fall / Winter, Jan. 18-21 2016. Tim kami bakal ngurus masalah kualitas anjeun sareng karajinan anu solusi anu unik pikeun anjeun. Kami hoyong nawiskeun pamariksaan produk, uji produk, evaluasi pamasok sareng jasa konsultasi manajemén. Wilujeng sumping anyar sareng cu ...
    Maca deui
  • Pamilihan Elektronik Hong Kong (Édisi gugur)

    Miluan kami di Hong Kong Electronics Fair (Edition Autumn), 13 Oktober 2015. Tim kami bakal ngurus masalah kualitas anjeun sareng karajinan anu solusi anu unik pikeun anjeun. Kami hoyong nawiskeun pamariksaan produk, uji produk, evaluasi pamasok sareng jasa konsultasi manajemén. Wilujeng sumping anyar sareng ol ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2

" sOut=re.Replace(sOut,"") re.Pattern=". * "sOut = re.Replace (sOut," ") re.Pattern =".*" sOut=re.Replace(sOut,"") re.Pattern="(]*)>)" sOut=re.Replace(sOut,"") Set re=Nothing TextOnly=sOut End Function %>