+ 86-591-8756 2601

Warta

  • Infrastruktur komunitas pinter – Transportasi pinter pikeun operasi hemat énergi ku ngahaja nyetir lalaunan

    Nembe ayeuna, ISO ngaluarkeun standar anyar pikeun ngabimbing kamajuan teratur pangwangunan kota pinter. Kota pinter ngarujuk kana panggunaan téknologi cerdas sareng solusi inovatif pikeun ningkatkeun lingkungan hirup warga sareng ngawangun kota padumukan modéren. Manajemén anu épéktip pikeun publ ...
    Maca deui
  • Bewara ngeunaan kagiatan publisitas kualitas bulan kualitas gratis

    Perusahaan leutik sareng sedeng di propinsi Fujian: Dina raraga ngamajukeun kagiatan bulan kualitas urang (Oktober 2019), sakitar "salamet kalayan kualitas anu saé, berkembang kalayan kualitas anu saé, kéngingkeun manpaat ku kualitas anu saé", kanggo ngamajukeun pamekar anu komprehensif, terkoordinasi sareng berkelanjutan ...
    Maca deui
  • Béja ngeunaan promosi jasa kualitas

    Perusahaan leutik sareng sedeng di propinsi Fujian: Dina raraga kerjasama sareng kagiatan kasejahteraan masarakat manajemén kualitas anu dilakukeun ku General Inspection Services Co., Ltd pikeun teras-terasan ngalaksanakeun kagiatan jasa kualitas pikeun usaha alit sareng sedeng. ..
    Maca deui
  • Nikmat seluler dina Naga Boat Festival

    Pikeun ngarayakeun Festival Perahu Naga taunan, perusahaan urang ngayakeun bursa makanan dina 1 Juni. Masing-masing kolega milih katuangan kampung halaman anu wawakil, teras nganggo sistem pamilihan pikeun sacara acak milih tuangeun nyalira. Saatos nampi tuangeun, kami milih tuangeun anu pangsaéna, tujuh luhur kalayan vo pangluhurna ...
    Maca deui
  • Bagja Barudak

    Éta Poé Barudak deui! Poto kolot-budak hiji hal anu klasik urang jaga unggal taun. Kami nyobian anu pangsaéna pikeun nyatet unggal waktos dina waktos anu saé. Imut anjeun, mangrupikeun pangbalikan anu pangsaéna. Ngeunaan Hari Barudak Internasional, éta sacara umum dirayakeun tanggal 1. Juni ... Barudak ...
    Maca deui
  • Rencana latihan GIS 2021 pikeun platform jasa tina usaha alit sareng sedeng

    Dina taun 2020, kami ngalaksanakeun pelatihan umum pikeun pengelolaan kualitas pikeun perusahaan alit sareng sedeng, hasil anu diarepkeun tiasa nyugemakeun, sareng kéngingkeun koméntar anu pikaresepeun pikeun pelatihan usaha alit sareng sedeng, supados langkung ngamajukeun manajemén kualitas produk ...
    Maca deui
  • Hormat ngabagjakeun GIS kana kasuksésan Expo Peralatan Pendidikan Henan anu katilu

    Hormat ngabagjakeun GIS (General Inspection Services Co., Ltd.) kana kasuksésan anu katilu Henan Education Equipment Expo dina 14-16 Méi 2021. 2021 Katilu Henan Education Equipment Expo memposisikan "internationalization, branding, specialization", netepkeun "fitur-fitur anyar + precisio ...
    Maca deui
  • Expo Peralatan Pendidikan Henan anu katilu

    Gabung sareng kami (General Inspection Service Co., Ltd) di Expo Peralatan Pendidikan Henan katilu dina 14-16 Mei Méi 2021. Tim kami bakal ngurus masalah kualitas anjeun sareng ngadamel solusi anu unik pikeun anjeun. Ngabagéakeun palanggan énggal sareng anu lami sumping nganjang ka stan kami: A110-2. Dina sumanget "ngawangun gr ...
    Maca deui
  • Rencana latihan GIS 2020 kanggo platform jasa perusahaan alit sareng sedeng

    Dina taun 2019, kami ngayakeun pelatihan umum pikeun pengelolaan kualitas pikeun usaha alit sareng sedeng, hasil anu diarepkeun tiasa nyugemakeun, sareng kéngingkeun koméntar anu pikaresepeun pikeun pelatihan usaha alit sareng sedeng, supados langkung ngamajukeun manajemén kualitas produk ...
    Maca deui
  • Kasuksésan paméran alat atikan Cina ka-79 di 2021

    Hormat ngabagjakeun GIS (General Inspection Services Co., Ltd.) kana kasuksésan paméran alat pendidikan Cina 79 dina 23-25 ​​April 2021. Paméran alat pendidikan Cina disponsoran ku asosiasi industri alat pendidikan Cina. Saatos taun usaha, paméran ieu ...
    Maca deui
  • Rencana latihan GIS 2019 pikeun platform jasa tina usaha alit sareng sedeng

    Dina taun 2018, kami ngalaksanakeun pelatihan umum pikeun pengelolaan kualitas pikeun usaha alit sareng sedeng, hasil anu diarepkeun nyugemakeun parantos kahontal, sareng kéngingkeun koméntar anu pikaresepeun pikeun pelatihan usaha alit sareng sedeng, supados langkung ngamajukeun manajemén kualitas produk ...
    Maca deui
  • Buka program latihan pikeun manajemén kualitas perusahaan alit sareng sedeng di 2018

    Dina 2017, kami ngalaksanakeun pelatihan umum pikeun pengelolaan kualitas pikeun usaha alit sareng sedeng, hasil anu diarepkeun nyugemakeun parantos kahontal, sareng kéngingkeun koméntar anu pikaresepeun pikeun pelatihan usaha alit sareng sedeng, supados langkung ngamajukeun manajemén kualitas produk ...
    Maca deui
12345 Teras> >> Halaman 1/5

" sOut=re.Replace(sOut,"") re.Pattern=". * "sOut = re.Replace (sOut," ") re.Pattern =".*" sOut=re.Replace(sOut,"") re.Pattern="(]*)>)" sOut=re.Replace(sOut,"") Set re=Nothing TextOnly=sOut End Function %>