+ 86-591-8756 2601

Warta

  • Pameran Peralatan Pendidikan Cina anu ka-80

    Gabung sareng kami (General Inspection Service Co., Ltd) dina pameran peralatan pendidikan Cina ka-80 dina 23-25 ​​Oktober 2021. Tim kami bakal ngurus masalah kualitas anjeun sareng ngadamel solusi anu unik pikeun anjeun. Ngabagéakeun palanggan énggal sareng anu lami sumping nganjang ka stan kami: 13118 Salaku "weathervane" an ...
    Maca deui
  • IEC nyebarkeun standar internasional anu dirancang pikeun merangan panggunaan lampu UV-C di COVID-19

    Kusabab wabah COVID-19 di 2019, radiasi UV-C parantos aya dina berita salaku cara anu épéktip pisan pikeun mastikeun panyucian Spasi jero rohangan anu tertutup. Rumah sakit, pabrik, bandara, pesawat terbang sareng bahkan sababaraha sakola parantos ngagunakeun sababaraha alat UV-C pikeun ngancurkeun virus di lingkungan anu katutup ....
    Maca deui
  • Standar anyar pikeun kasur orok dileupaskeun ku ISO

    Kusabab murangkalih sareng murangkalih alit nyéépkeun waktos kaseueuran, mastikeun kualitas sareng aman bobo anu penting pikeun pamekaran séhat. Salaku réspon kana kanaékan perdagangan internasional kasur pikeun murangkalih, ISO ngaluarkeun standar internasional anyar pikeun mastikeun kasalametan sareng kualit ...
    Maca deui
  • ISO 9001 moal dirévisi dina jangka pondok-3

    Dina waktos anu sami, ISO 9001 moal dirévisi dina jangka pondok, sabab vérsi 2015 teu acan "dicerna" pinuh ku pangguna. Nanging, tina réspon survey anu diraih ku ISO, masih seueur saran pikeun vérsi standar ieu, kalebet anu resep kana m ...
    Maca deui
  • ISO 9001 moal dirévisi dina jangka pondok-2

    (Dua pilihan dina hasil survey) Bédana na leutik, tapi penting pisan: dina 8.397 réspon kana survey ISO, opsi "entong langsung dirévisi" ditilepkeun "do revise" ku margin langsing 271 sora. Siklus hirup rata-rata standar sistem manajemén utama ...
    Maca deui
  • ISO 9001 moal dirévisi dina jangka pondok-1

    ISO 9001 - tiasa dibantah standar sukarela paling dikenal di dunya - moal dirévisi dina jangka pondok. Saatos standar ieu diadopsi di Perancis, nami Code édisi AFNOR nyaéta NF EN ISO 9001. Tiasa disebatkeun yén ieu mangrupikeun wates, sistem manajemen kualitas simbolis ...
    Maca deui
  • 2021 Expo Peralatan Pendidikan Kulon (Lanzhou) bakal ditunda.

    Kusabab pangaruh wabah éta, Paméran Peralatan Pendidikan Kulon (Lanzhou) 2021, anu asalna dijadwalkeun pikeun 16-18 Séptémber 2021, bakal ditunda dugi ka aya béwara salajengna. Kami pisan kasieun pikeun kasulitan anu disababkeun ku telat paméran. Hatur nuhun pikeun supo anjeun ...
    Maca deui
  • Poé Pilem dina 2021

    Tanggal 18 Agustus 2021, jurusan administrasi ngayakeun dinten pilem taunan di rohangan konperénsi perusahaan. Ieu mangrupikeun dinten karnaval usum panas pikeun barudak sadaya pagawé di perusahaan. Kami arepkeun dinten ieu bakal janten mémori berharga pikeun aranjeunna nalika aranjeunna dewasa. Dinten pilem ieu narékahan pikeun ...
    Maca deui
  • 2021 Paméran Peralatan Pendidikan Kulon (Lanzhou)

    Gabung sareng kami (General Inspection Service Co., Ltd) di Expo Peralatan Pendidikan 2021 Kulon (Lanzhou) dina 16-18 Séptémber 2021. Tim kami bakal ngurus masalah kualitas anjeun sareng ngadamel solusi anu unik pikeun anjeun. Ngabagéakeun palanggan énggal sareng anu lami sumping nganjang ka stan kami: A50-A51. Salila "dua Sess ...
    Maca deui
  • Dokumén akreditasi énggal dikaluarkeun sareng dilaksanakeun ku CNAS

    Anyar-anyar ieu, Layanan Akréditasi Nasional Tiongkok pikeun Peunteun Konformitas ngaluarkeun CNAS-CL01-G002: 2021 "Syarat Ukur Pangukuran pikeun Hasil Pangukuran", anu parantos dilaksanakeun sacara resmi dina 31 Juli 2021. Pangukuran traceability mangrupikeun prasarat pikeun silih internasi ...
    Maca deui
  • Infrastruktur komunitas pinter – Transportasi pinter pikeun operasi hemat énergi ku ngahaja nyetir lalaunan

    Nembe ayeuna, ISO ngaluarkeun standar anyar pikeun ngabimbing kamajuan teratur pangwangunan kota pinter. Kota pinter ngarujuk kana panggunaan téknologi cerdas sareng solusi inovatif pikeun ningkatkeun lingkungan hirup warga sareng ngawangun kota padumukan modéren. Manajemén anu épéktip pikeun publ ...
    Maca deui
  • Bewara ngeunaan kagiatan publisitas kualitas bulan kualitas gratis

    Perusahaan leutik sareng sedeng di propinsi Fujian: Dina raraga ngamajukeun kagiatan bulan kualitas urang (Oktober 2019), sakitar "salamet kalayan kualitas anu saé, berkembang kalayan kualitas anu saé, kéngingkeun manpaat ku kualitas anu saé", kanggo ngamajukeun pamekar anu komprehensif, terkoordinasi sareng berkelanjutan ...
    Maca deui
123456 Teras> >> Halaman 1/6