+ 86-591-8756 2601

Rencana Latihan

  • Bewara ngeunaan kagiatan publisitas kualitas bulan kualitas gratis

    Perusahaan leutik sareng sedeng di propinsi Fujian: Dina raraga ngamajukeun kagiatan bulan kualitas urang (Oktober 2019), sakitar "salamet kalayan kualitas anu saé, berkembang kalayan kualitas anu saé, kéngingkeun manpaat ku kualitas anu saé", kanggo ngamajukeun pamekar anu komprehensif, terkoordinasi sareng berkelanjutan ...
    Maca deui
  • Béja ngeunaan promosi jasa kualitas

    Perusahaan leutik sareng sedeng di propinsi Fujian: Dina raraga kerjasama sareng kagiatan kasejahteraan masarakat manajemén kualitas anu dilakukeun ku General Inspection Services Co., Ltd pikeun teras-terasan ngalaksanakeun kagiatan jasa kualitas pikeun usaha alit sareng sedeng. ..
    Maca deui
  • Rencana latihan GIS 2021 pikeun platform jasa tina usaha alit sareng sedeng

    Dina taun 2020, kami ngalaksanakeun pelatihan umum pikeun pengelolaan kualitas pikeun perusahaan alit sareng sedeng, hasil anu diarepkeun tiasa nyugemakeun, sareng kéngingkeun koméntar anu pikaresepeun pikeun pelatihan usaha alit sareng sedeng, supados langkung ngamajukeun manajemén kualitas produk ...
    Maca deui
  • Rencana latihan GIS 2020 kanggo platform jasa perusahaan alit sareng sedeng

    Dina taun 2019, kami ngayakeun pelatihan umum pikeun pengelolaan kualitas pikeun usaha alit sareng sedeng, hasil anu diarepkeun tiasa nyugemakeun, sareng kéngingkeun koméntar anu pikaresepeun pikeun pelatihan usaha alit sareng sedeng, supados langkung ngamajukeun manajemén kualitas produk ...
    Maca deui
  • Rencana latihan GIS 2019 pikeun platform jasa tina usaha alit sareng sedeng

    Dina taun 2018, kami ngalaksanakeun pelatihan umum pikeun pengelolaan kualitas pikeun usaha alit sareng sedeng, hasil anu diarepkeun nyugemakeun parantos kahontal, sareng kéngingkeun koméntar anu pikaresepeun pikeun pelatihan usaha alit sareng sedeng, supados langkung ngamajukeun manajemén kualitas produk ...
    Maca deui
  • Buka program latihan pikeun manajemén kualitas perusahaan alit sareng sedeng di 2018

    Dina 2017, kami ngalaksanakeun pelatihan umum pikeun pengelolaan kualitas pikeun usaha alit sareng sedeng, hasil anu diarepkeun nyugemakeun parantos kahontal, sareng kéngingkeun koméntar anu pikaresepeun pikeun pelatihan usaha alit sareng sedeng, supados langkung ngamajukeun manajemén kualitas produk ...
    Maca deui
  • Buka program latihan pikeun manajemén kualitas perusahaan alit sareng sedeng di 2017

    Dina 2016, kami ngalaksanakeun pelatihan umum pikeun pengelolaan kualitas pikeun usaha alit sareng sedeng, hasil anu diarepkeun nyugemakeun parantos kahontal, sareng kéngingkeun koméntar anu pikaresepeun pikeun pelatihan usaha alit sareng sedeng, supados langkung ngamajukeun manajemén kualitas produk ...
    Maca deui
  • Buka program latihan pikeun manajemén kualitas perusahaan alit sareng sedeng di 2016

    Dina 2015, kami ngalaksanakeun pelatihan umum pikeun pengelolaan kualitas pikeun usaha alit sareng sedeng, hasil anu diarepkeun nyugemakeun parantos kahontal, sareng kéngingkeun koméntar anu pikaresepeun pikeun pelatihan usaha alit sareng sedeng, supados langkung ngamajukeun manajemén kualitas produk ...
    Maca deui
  • Béja ngeunaan palatihan standar e-commerce sareng analisis sertifikasi anu jero

    Sadaya perusahaan anu aya hubunganana: Pikeun ngabantosan usaha alit sareng sedeng di propinsi kami ngawangun sareng ngoperasikeun manajemén platform e-commerce anu aya hubunganana sareng standar manajemén kualitas sareng metode, nguatkeun dina e-commerce di manajemén kualitas perusahaan alit sareng sedeng, audit kualitas , kanggo masihan ...
    Maca deui
  • Béja ngeunaan latihan pamariksaan produk keras

    Perusahaan anu aya kaitanana: Kanggo ngabantosan perusahaan alit sareng sedeng di propinsi kami (produk keras) tanaga kontrol sareng pamariksaan kualitas pikeun diajar sareng ngawasaan standar pamariksaan kualitas, metode sareng undang-undang anu paling anyar, peraturan, nguatkeun hasil inspeksi kualitas perusahaan, pikeun ngabantosan lebet ...
    Maca deui
  • Manajemén suplai - Bewara ngeunaan kontrol suplai sareng pelatihan operasional koperasi

    Perusahaan anu aya kaitanana: Kanggo ngabantosan perusahaan alit sareng sedeng di manajemén kualitas propinsi sareng tanaga manajemén manula perusahaan pikeun ningkatkeun élmu ngeunaan ranté pasokan sareng tingkat manajemén kualitas pemasok, kami mutuskeun pikeun ngatur ceramah ngeunaan platform jaringan kami pikeun enterpri ...
    Maca deui
  • Perhatosan pamariksaan sareng latihan produk listrik

    Sadaya perusahaan anu aya kaitanana: Pikeun ngabantosan usaha alit sareng sedeng di propinsi kami (produk listrik) tanaga kontrol sareng pamariksaan kualitas pikeun diajar sareng ngawasaan standar pamariksaan kualitas, metode sareng undang-undang anu paling anyar, peraturan, nguatkeun hasil inspeksi kualitas perusahaan, pikeun ngabantosan ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2