+ 86-591-8756 2601

Pambuka jasa

pamariksaan produk

Pamariksaan produk dibagi kana inspeksi pre-produksi, salami pamariksaan produksi sareng pamariksaan pra-kiriman.

Pamariksaan Pra-Produksi Pamariksaan
Pra-produksi parantos dilakukeun di awal produksi atanapi sateuacan sateuacan produksi.

Tugas kami

 Pariksa bahan baku sareng komponén anu dianggo dina produksi;
 Pilih conto produk semi-réngsé pikeun ngadeteksi potensi cacad;
 Evaluasi sistem kualitas garis produksi;
 Menilai manajemén jeung kamampuan peralatan produksi;
 Ngaksés kapasitas produksi produsén;
 Nyayogkeun teknis ka pabrik pikeun ningkatkeun kualitas produk sareng ngaminimalkeun cacad;
 Jadwal jadwal produksi.

Pedah anjeun 

Milarian masalah anu aya sareng poténsial sateuacan produksi massal pikeun teu leungitna teu perlu. Pastikeun konsistensi produk spésifikasi sareng jadwal produksi

Salila Inspéksi Produksi

Salila-produksi pamariksaan kedah dilakukeun nalika 10% -15% produksi réngsé.

Tugas kami

  Evaluasi produk pikeun kaamanan, prestasi, desain, fungsi sareng penampilan;
  Pariksa kanggo naon cacad sareng nyimpang tina spésifikasi klien sareng / atanapi anu dibéré conto;
  Evaluasi metode pembungkusan sareng matérial;
  Pariksa sareng evaluasi manajemen kualitas garis produksi;
  Evaluasi kamajuan produksi ngalawan jadwal sareng ngaduga upami pengiriman aya dina jadwalna;
  Méré naséhat anu praktis sareng efektif pikeun ningkatkeun kualitas saluyu pamanggihan.

 Pedah anjeun

Éta cocog pikeun kontrol kualitas produksi salami produksi massal. Mastikeun yén kamajuan, siklus produksi sareng kualitas nyayogikeun syarat klien sacara awal pas mungkin mendakan sareng ngolah masalah kualitas.

Pamariksaan
Pra-kirim lumangsung nalika dagangan réngsé, dibungkus sareng siap kiriman. Sampling dilaksanakeun luyu sareng standar persepsi ditampa sacara internasional, contona ISO2859 / ANSI / ASQCZ1.4 / BS6001 / DIN40080 / NFX06-022, jsb.

Tugas kami

 Pariksa kuantitas, asesoris, assortment, labeling, kiriman pengiriman barang, sareng anu sanésna ngalawan pameseran mésér, dipasihkeun conto sareng dokumen teknis;
 Evaluasi produk pikeun kaamanan, desain, fungsi, penampilan, sareng prestasi;
 Pariksa naon-naon cacad sareng nyimpang ngalawan standar téknis atanapi syarat;
 Bentukkeun bentuk bungkusan.

Manfaat Anjeun

Pamariksaan ahir nyaéta pikeun anjeun tiasa mutuskeun pikeun narima tumpak / seueur barang dagang atanapi henteu.