+ 86-591-8756 2601

Jasa

palayanan

Nyitak sareng medarkeun, jasa inpormasi ngayakeun perusahaan, jasa pamutahiran teknis perusahaan, konsultasi profésional, pengawasan rékayasa, desain rékayasa, pamekaran sareng desain téknologi inpormasi sareng manajemén inpormasi, pangropéa, asuransi, leasing, pangropéa sareng jaminan angkutan, rapat, pelatihan. manajemén harta sareng jasa anu sanés.

Prosedur ditampa perolehan pamaréntahan

1. Klién kedah ngadamel tim pengawas ditampa pikeun netelakeun jalmi khusus anu tanggung jawab sareng ngadaptar kontrak panampi pihak katilu pikeun proyek ngayakeun pamaréntahan.

2. GIS ngumpulkeun inpormasi ditampa, sareng ngadamel program katampi pihak katilu ku insinyur téknis.

3. GIS utusan insinyur kualitas profésional pikeun ngalakukeun pamariksaan dina situs, atanapi éta ogé tiasa ngahiji dina situs pamariksaan sareng disahkeun ku pembekal, mésér, sareng GIS.

4. GIS ngatur ahli-ahli internal pikeun ngamaénkeun sareng ngaluarkeun laporan panampi pihak katilu.

Ngabantosan panampi pamaréntahan ku GIS

Nanggepan Peraturan Nomor 87 Departemen Keuangan Républik Rakyat Tiongkok, Perda ngeunaan Administrasi Pamulihan Barang Barang sareng Jasa ku Penawaran sareng Penawaran, Layanan Pameriksa Umum Co, Ltd ngatur téknologi tés sareng kakuatan inspeksi sapertos éléktronika, tékstil, industri kimia, mesin sareng rékayasa Metrologi, sareng ngabebaskeun diri pikeun ngembangkeun proyék-item katampaan pihak katilu pikeun ngayakeun pamaréntah pikeun mastikeun kualitas anu hadé pikeun proyek ngayakeun pamaréntahan, sareng ogé prosés ngayakeun pamaréntahan anu sampurna, teras ningkatkeun kredibilitas anu diawasi tina prosés ngayakeun pamaréntahan.