+ 86-591-8756 2601

Karusakan panalungtikan

Karusakan-panalungtikan

Panaliti karusakan bebas bakal nyayogikeun buktina pikeun meunteun leungitna kargo komoditas bulk salami angkot, transfer hak asuh sareng panyimpen ka klien.

Tugas kami:

 Evaluasi ngarecahna, kokotor, kakurangan sareng karusakan barang impor;

 Angka alesan anu ngabalukarkeun karusakan barang;

 Nangtoskeun bagian / bagéan karusakan anu pasti sareng pikeun meunteun kerusakan;

 Nganalisis pangaruh karusakan dina pamakean, jual saham sareng nurunkeun harga produk;

 Ngitung biaya dina perbaikan, ngolah sareng ngeusian;

 Nyayogikeun bukti anu ditulis salaku bukti pikeun nuntut ganti rugi.