+ 86-591-8756 2601

Pamariksaan produk industri

Industri-produk pamariksaan

Béda ti pamariksaan produk konsumen, pamariksaan produk industri nyaéta PPI, DPI sareng PSI pikeun peralatan mékanis éléktronik-mérek gedé atanapi mérek atanapi peralatan ngawaskeun-nguji. GIS gaduh tim insinyur profésional pikeun nawiskeun konsultasi téknis sareng jasa pamariksaan pikeun ngirangan résiko mésér.

Layanan pamariksaan industri ngalibetkeun:

Proses pabrikan Pabrik
The manufacturing processes for electromechanical equipments or monitoring equipments need strict control. That is because the potential problems for those equipments generally may not be easily found by subsequent inspection or may happen lately in use due to the complex nature of these equipments. GIS will continuously or periodically monitor the whole manufacturing process according to the technical specifications and technological requirements.

Tugas kami:
leres Pariksa bagian konci sareng komponen éléktronik;
leres Evaluasi operasi pagawe sareng dina prosés pamariksaan;
leres Verify validation of key or special process and parameter control;
leres Monitor the manufacturing schedule.

Pamariksaan pra-kiriman 

Pamariksaan pra-kapal pikeun perlengkapan elektro-mékanis industri sareng peralatan nguji-ngawaskeun mangrupikeun layanan pamariksaan anu lengkep numutkeun standar téknis sateuacan pangiriman.

Tugas kami:
leres 
Cék Workmanship sareng pamariksaan diménsi;

leres Working state test;
leres Key parameter check and main performance index check;
leres Completeness check of accessories and manual;
leres Packaging check.

Ngawas pangawasan
Pikeun ngaminimalkeun résiko ékonomi anu ageung kusabab karusakan transportasi, perhatian utamina dibayar pikeun evaluasi réliabilitas pikeun cara ngalereskeun sareng cara ngalengkepan peralatan sareng komponénna dumasar kana sarat transportasi anu béda pikeun peralatan anu béda.

Tugas kami:
leres 
Cék wadahna kaayaan;

leres Verify the equipments , their components and accessories and their quantity;
leres Closely monitor the loading process. Ensure proper handling and fixing of the goods in the container;
leres As soon as the inspection is finished, the container will be sealed with the shipping line seal. And seal number is recorded in the loading report.