+ 86-591-8756 2601

Prosesan Inok

Proses-Inok

Proses audit tujuan pikeun mendakan sareng ngabenerkeun cacat téknologi dina prosés manufaktur. Ieu ogé manajemén rékayasa pikeun ngamajukeun kasampurnaan sareng kematangan dokumen teknis.

Inok prosés nyayogikeun input saheulaanan kanggo persetujuan téknologi pabrik produk sareng produksi massal. Éta ogé cocog pikeun ngawaskeun prosés teratur atanapi henteu teratur dina produksi massal.

Tugas kami:
leres 
Naksir parantosan dokumén téknologi sareng kontrolna;

leres Evaluate purchasing procedure, incoming inspection and warehouse management for incoming materials;
leres Evaluate the production equipment management and analyze equipment capacity;
leres Check calibration, verification and routing operational check of the inspection and testing devices;
leres Evaluate related staffs’ competence, training and examination;
leres Evaluate the control of manufacturing process, especially for key processes or specific processes;
leres Evaluate the control of packaging, inspection, storage and delivery processes.

Manfaat Anjeun
Pilarian cacad téknologi sareng masalah kualitas dina prosés manufaktur sareng nyandak tindakan koréksi sareng pencegahan dina waktosna, ku kituna mastikeun prosés manufaktur sareng kontrol kualitas dioperasi dina kaayaan anu pantes tur bisa dikontrol.