+ 86-591-8756 2601

Inok produk

Inok-produk

Pikeun meunangkeun inpormasi lengkep produk, GIS tiasa nawiskeun ulasan kualitas pikeun ngira-ngira produk. Ieu mangrupikeun alat manajemén anu hadé pikeun pamariksaan produk mandiri ti sudut pandang para palanggan.

Métode ieu cocog pikeun konfirmasi sampel dina tahap pamekaran produk anyar , ngiringan biasa atanapi henteu teratur dina tahap produksi massal sareng jaman desain signifikan atanapi parobahan téknologi.

Tugas kami:
leres 
Nilai salaras spésifikasi téknis, gambar produk sareng bungkusan ngalawan standar produk, undang-undang sareng peraturan sareng sarat palanggan;

leres Sample and check for trial production or mass production;
leres Sample and inspect, comprehensively and objectively evaluate product quality including workmanship, dimension, function, performance, safety, lifetime and packaging;
leres Provide advices for corrective and preventive actions based on the quality problem found;
leres Follow up and verify for effectiveness of the corrective and preventive actions taken on clients’ need.

Manfaat Anjeun
Nyegah cacat utama anu ageung sareng ngawaskeun kaayaan panyimpangan kualitas, sahingga nurunkeun résiko leungitna ékonomi anu gedé.