+ 86-591-8756 2601

Pamariksaan produk

pamariksaan produk

Pamariksaan produk dibagi kana inspeksi pre-produksi, salami pamariksaan produksi sareng pamariksaan pra-kiriman.

Pamariksaan Pra-Produksi Pamariksaan
Pra-produksi parantos dilakukeun di awal produksi atanapi sateuacan sateuacan produksi.

Tugas kami

leres Pariksa bahan baku sareng komponén anu dianggo dina produksi;
leres Sample and test semi-finished products to detect potential defects;
leres Evaluasi sistem kualitas garis produksi;
leres Menilai manajemén jeung kamampuan peralatan produksi;
leres Ngaksés kapasitas produksi produsén;
leres Nyayogkeun teknis ka pabrik pikeun ningkatkeun kualitas produk sareng ngaminimalkeun cacad;
leres Jadwal jadwal produksi.

Pedah anjeun 

Milarian masalah anu aya sareng poténsial sateuacan produksi massal pikeun teu leungitna teu perlu. Pastikeun konsistensi produk spésifikasi sareng jadwal produksi

Salila Inspéksi Produksi

Salila-produksi pamariksaan kedah dilakukeun nalika 10% -15% produksi réngsé.

Tugas kami

    leres Sampel sareng analisa produk pikeun kaamanan, kamampuan, desain, fungsi sareng penampilan;
    leres Pariksa kanggo naon cacad sareng nyimpang tina spésifikasi klien sareng / atanapi anu dibéré conto;
    leres Evaluasi metode pembungkusan sareng matérial;
    leres Pariksa sareng evaluasi manajemen kualitas garis produksi;
    leres Evaluasi kamajuan produksi ngalawan jadwal sareng ngaduga upami pengiriman aya dina jadwalna;
    leres Méré naséhat anu praktis sareng efektif pikeun ningkatkeun kualitas saluyu pamanggihan.

 Pedah anjeun

Éta cocog pikeun kontrol kualitas produksi salami produksi massal. Mastikeun yén kamajuan, siklus produksi sareng kualitas nyayogikeun syarat klien sacara awal pas mungkin mendakan sareng ngolah masalah kualitas.

Pamariksaan
Pra-kirim lumangsung nalika dagangan réngsé, dibungkus sareng siap kiriman. Sampling dilaksanakeun luyu sareng standar persepsi ditampa sacara internasional, contona ISO2859 / ANSI / ASQCZ1.4 / BS6001 / DIN40080 / NFX06-022, jsb.

Tugas kami

leres Pariksa kuantitas, asesoris, assortment, labeling, kiriman pengiriman barang, sareng anu sanésna ngalawan pameseran mésér, dipasihkeun conto sareng dokumen teknis;
leres Sample and evaluate product for safety, design, function, appearance, and performance;
leres Pariksa naon-naon cacad sareng nyimpang ngalawan standar téknis atanapi syarat;
leres Bentukkeun bentuk bungkusan.

Manfaat Anjeun

Pamariksaan ahir nyaéta pikeun anjeun tiasa mutuskeun pikeun narima tumpak / seueur barang dagang atanapi henteu.