+ 86-591-8756 2601

Palayanan Uji

Tés

GIS parantos damel babarengan sababaraha laboratorium anu ditampi sacara nasional pikeun sababaraha taun.

Tekstil & Baju

Kami nyayogikeun jasa tés dumasar kana peraturan wajib sareng syarat klien anu leres sapertos nguji dumasar kana AATCC, ASTM, AS / NZ, BS, CPAI, FTMS, JIS, NFPA Standards.

Palayanan uji kaasup:

leres Tés
leres Strength Test
leres Chemical residue Test
leres Flame retardance Test
leres Composition Analysis
leres Structure Test
leres Textile Performance

Toys & Gift
Laboratorium Toys kami nyayogikeun tés kanggo kasalametan kaulinan, kualitas sareng kinerja dumasar kana standar internasional sapertos EN71, ASTM F963, BS5665, AS / NZ ISO8124, jsb., Pikeun mastikeun produk anjeun nyumponan standar anu relevan sareng sarat anu ditangtukeun.

Palayanan uji kaasup:
leres 
Tés

leres Flammability Test (Textile Materials)
leres Flammability Test (Other Materials)
leres Hazardous Elements (Heavy Metal Analysis)
leres Cleanliness of Stuffing Material (Chemical Analysis)
leres Color Fastness
leres Phthalate Esters Content
leres Azo colorants

Electrical & Electronic

Palayanan uji kaasup:

leres Tés prestasi, uji EMC, uji kaamanan, tés kasaluyuan lingkungan, uji reliabilitas
leres CCC (China Compulsive Certification) test, CB, Energy-saving product certification test, CQC(China Quality Certification Centre) certification test, RoHS certification test
leres Testing services are based on the relevant standards, such as CE、FCC、SASO、PSE、E-Mark、C-Tick、SAA、VCCI、IC、GS、KC etc.