+ 86-591-8756 2601

Manajemén & pamekaran supplier

pabrik-evaluasi

Evaluasi Pabrik mangrupikeun mariksa situs di pabrik anu ngalawan standar sareng syarat pelanggan pikeun meunteun konformasi.

Evaluasi Pabrik nyertakeun:

Kompetensi Kualitas sareng Téknis
dina situs pamariksaan sareng evaluasi legalitas pabrik, kapasitas produksi sareng sistem manajemén kualitas, GIS mastikeun para nasabah pikeun nyurtian pabrik cukup saencan gawé babarengan dikonfirmasi ku sahingga nurunkeun résiko mésér.

Tugas kami:

Pariksa Legitas sareng inpormasi dasar pabrik;
Evaluasi kapasitas produksi sareng peralatan peralatan (kalebet peralatan produksi sareng peralatan pamariksaan);
Pariksa sareng ngira-ngira prosés kontrol sareng kontrol kualitas;
Pariksa sareng ngira-ngira kontrol produk anu teu konpormasi, analisis statistik sareng perbaikan kualitas;
Pariksa sareng ngira-ngira manajemén pembekal;
Pariksa sareng ngira-ngira manajemén gudang pikeun bahan baku, produk semi-bérés sareng produk bérés;
Pariksa sareng evaluasi jasa pangiriman.

Kode Pelaku (COC) Pentaksiran
Pentaksiran Code of Conduct (COC) nyaéta pikeun ngevaluasi palaksanaan sareng kinerja akuntabilitas sosial dumasar kana SA 8000. Tujuanna nyaéta pikeun mastikeun yén mitra bisnis anjeun patuh kana akuntabilitas sosial sareng standar étika sareng norma supaya ngajaga merek perusahaan anjeun.

Unsur utama kode laku anu umum:
Pagawean budak;

Diskriminasi;
Kaséhatan & Kasalametan;
Amalan disiplin;
Jam kerja sareng kaayaan kerja;
Fasilitas asrama;
Peperangan sosial, upah sareng upah minimum;
Manajemén;
Perlindungan lingkungan.

Konpirmasi inpormasi
pabrik, GIS tiasa ngabantosan klien mastikeun ayana kaaslianana pabrik sateuacan nandatanganan perjanjian. Pikeun mastikeun inpormasi pabrik, urang bakal pariksa kualifikasi sah pabrik, struktur organisasi, sumber daya manusa, produk utama, tempat kerja, sareng anu sanés dina situs.

Tugas kami:

Lokasi pabrik sareng latar tukang;
Dokumén kualifikasi hukum dipariksa;
Sertifikasi sertifikasi (sistem sertifikasi, sertifikasi produk);
Organisasi pabrik sareng sumber pamariksaan manusa;
Cék Produk utama;
Bengkel sareng produksi pariksa barisan produksi;
Kaayaan panyimpen sareng gudang syarat (upami diperyogikeun).