+ 86-591-8756 2601

Diagnosis & optimasi pikeun sistem manajemén

Diagnosis - & - optimization-for-management-system

Kami yakin yén pertumbuhan perusahaan anjeun sareng panyadia anjeun ngadukung anu kuat pikeun kualitas produk. Dina kaayaan pamisahan harga beuli, GIS bakal ngabantosan perusahaan anjeun pikeun ngamajukeun manajemén supplier pikeun mastikeun stabilitas sareng konsistensi tina pasokan anjeun sareng tungtungna pikeun nyayogikeun syarat pangiriman ka customer anjeun sareng pamutahiran kualitas produk.

Manajemén sareng pengembangan jasa ngalaksanakeun ngalibatkeun:

  Penilaian pikeun kaayaan manajemén supplier ayeuna;
 Skéma pamutahiran pikeun manajemén pembekal;
 Palaksanaan sareng tuturkeun verifikasi skéma;
 Teraskeun nurutan ulasan upami klien butuh;
 Nganalisa, pamutahiran sareng ngiringan verifikasi masalah kualitas produk.