+ 86-591-8756 2601

Konsultasi manajemén

Konsultasi-Manajemén
Tim auditor kadaptar IRCA / CNCA / CCAA ngalaksanakeun konsultasi dina sababaraha industri numutkeun ISO9001, ISO14001, ISO / TSI 16949, SA8000, QS9000, OHASAS18000, HACCP, GMP standar.Kami ngabantosan para klien pikeun nyetél sareng standarisasi manajemén sistem, pituduh palaksanaan, dugi aranjeunna lulus Inok sertifikasi. Kami ogé nyayogikeun konsultasi sistem kualitas anu diperyogikeun ku klien.