+ 86-591-8756 2601

Konsultasi rékayasa kualitas

Kualitas-rékayasa-konsultasi

GIS gaduh tim konsultan senior. Aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngarencanakeun sareng salajengna ngaléréskeun masalah dina produk, prosés manufaktur, suplai ranté sareng aliran kerja, sareng sajabana ti aspek manajemén sistem kualitas, manajemén proyék, kaamanan produk, standar sareng peraturan hukum.

Éta ngawengku:

Layanan konsultasi pikeun manajemén sistem kualitas
Kami ngagaduhan tim juruaudit mumpuni anu kadaptar dina CCAA (China Certification and Accreditation Association). Aranjeunna tiasa nawiskeun konsultasi anu cocog sareng sistem manajemén dumasar kana ISO 9001, ISO 14001, ISO / TSI 16949, SA8000, QS9000, OHSAS18000, HACCP, standar GMP pikeun sababaraha industri.

Layanan konsultasi pikeun alat manajemén kualitas pikeun
konsultan kami tiasa nawiskeun hidayah sareng dukungan profésional pikeun aplikasi alat manajemén kualitas sapertos APQP, PPAP, FMEA, SPC, MSA, 6σ, PDCA, Tujuh QC Methods, 8D, 5W2H, 5M1E jsb.

Konsultasi panjelasan sareng aplikasi standar sareng peraturan hukum
Manajer téknis urang tiasa nawiskeun pedoman profésional sareng ngadukung aplikasi sareng panjelasan standar anu cocog pikeun produk anjeun.

Konsultasi ngeunaan rencana sampling
Manajer téknis urang tiasa nawiskeun petunjuk profésional pikeun sampling rencana anu luyu pikeun sagala rupa tujuan klien.

Tarjamahan dokumén
teknis Pangatur téknis urang tiasa nawiskeun tarjamahan profésional sareng panjelasan dokumén téknis anu disayogikeun ku palanggan.