+ 86-591-8756 2601

Meunteun perusahaan dagang

Perdagangan-perusahaan-evaluasi

Evaluasi perusahaan dagang kalebet situs-situs mariksa inpormasi pikeun Légal Company, bisnis utama, kamampuan dagang, sistem kontrol kualitas, jsb. Ieu tiasa ngabantosan anjeun milih perusahaan dagang anu mumpuni pikeun ngirangan résiko.

 Éta kalebet pamariksaan ngeunaan:
  Inpormasi dasar sareng kualifikasi hukum perusahaan dagang;
 Usaha utama, pasar panyebaran sareng catetan penjualan sajarah;
 Manajemén suplai;
 Manajemén mesen Klién;
 Pamariksaan produk;
 Palayanan kiriman Pos.