+ 86-591-8756 2601

банер

опсег на инспекција

 • Храна

  Храна

  Конзерви, водни производи, ароми и други.
  Погледнете детали
 • Електрични производи

  Електрични производи

  Електрични и електронски производи за домаќинството, Аудио и видео производи, Компјутерски уред, светла и осветлување, компоненти, телефонија.
  Погледнете детали
 • Хемиски производи

  Хемиски производи

  Хемиски суровини и хемиски производи, Хемикалии и адитиви, ѓубриво и сложено ѓубриво, Апарати за домаќинство хемиски производи.
  Погледнете детали
 • Меки производи

  Меки производи

  Облека, обувки, домашен текстил, ткаенини, торби и куфери, Други меки производи.
  Погледнете детали
 • Механички производи

  Механички производи

  Електромеханички уреди , Делови за машини , Авто делови , Пумпа , Калап , Делови за обработка , Лиење на умирање parts Делови за запечатување.
  Погледнете детали
 • Тешки производи

  Тешки производи

  Занаетчиство, производи за домаќинства, Мебел, Производ за мебел, згради и куќи за домаќинство, Играчки, спорт, керамички производи, камени производи.
  Погледнете детали

Други услуги

Најдобра услуга за вас

Поставете нарачка

За ГИС

ГИС (Генерален инспекциски сервис копродукции, ООД) е професионална компанија за инженеринг и менаџмент, консултантски услуги за квалитет. Тој е посветен на помагање на клиентите во воспоставување и подобрување на обезбедување на квалитет и контрола на квалитетот и ефикасно помагање на клиентите во развојот и следењето на нивните добавувачи. Од 2005 година, ГИС го стекна управувањето со квалитетот на Општата управа за супервизија на квалитетот…

Вести за компанијата

Дсад (1)
Дсад (2)
Дсад (3)
 • Спасувачки мачки-скитници-Општи инспекциски служби копродукции, ООД Forgot Password?

  Девојка во ГИС наишла на скитници мачка, помогнала да се бања, а потоа ја испратила во болница за миленичиња за прецизен преглед и лек. И, конечно, помогна да се најде посвоител за оваа сиромашна мачка. Значи, мачката најде топло семејство. Г-ѓа Титанија, ние навистина ја фалиме вашата kindубезност.