+ 86-591-8756 2601

spanduk

kisaran

  • Panganan

    Panganan

    Kacang, produk Akuatik, Roso lan liya-liyane.
    Ndeleng rincian
  • Produk Listrik

    Produk Listrik

    Produk Listrik & Elektronik, Produk Audio & video, Piranti Komputer, Lampu lan Lampu, Komponen, Telephony.
    Ndeleng rincian
  • Produk Kimia

    Produk Kimia

    Bahan mentahan kimia lan bahan kimia, Bahan kimia lan aditif, Pupuk lan pupuk senyawa, produk kimia omah.
    Ndeleng rincian
  • Barang alus

    Barang alus

    Garasi, Kaki sikil, Tekstil omah, Kain, Bag lan koper, Barang-barang alus liyane.
    Ndeleng rincian
  • Produk Mekanik

    Produk Mekanik

    Piranti elektromekanik , Bagéan mesin, Otomotif partikel, Pump , Mould , Machining part, casting die , Stamping part.
    Ndeleng rincian
  • Barang Hard

    Barang Hard

    Kerajinan, Produk Omah, Perabot, Gedung lan produk perabotan omah, Dolanan, Olahraga, Produk keramik, produk watu.
    Ndeleng rincian

LAYANAN liyane

Layanan Paling Apik Kanggo Sampeyan

Selehake pesenan

Babagan GIS

GIS (General Inspection Service Co, Ltd.) minangka perusahaan layanan konsultasi lan manajemen konsultasi profesional. Dheweke setya mbiyantu para pelanggan netepake lan ningkatake jaminan kualitas lan kontrol kualitas, lan kanthi efektif mbantu para pelanggan ngembangake lan ngawasi pemasok. Wiwit taun 2005, GIS wis entuk manajemen kualitas Administrasi Umum Pengawas Berkualitas…

Warta perusahaan

dsad (1)
dsad (2)
dsad (3)
  • Open training program for quality management of...

    In 2017, we conducted a public training of quality management for small and medium enterprises, the expected satisfactory results have been achieved, and obtained the favorable comment of training ...
  • Open training program for quality management of...

    In 2016, we conducted a public training of quality management for small and medium enterprises, the expected satisfactory results have been achieved, and obtained the favorable comment of training ...
  • Open training program for quality management of...

    In 2015, we conducted a public training of quality management for small and medium enterprises, the expected satisfactory results have been achieved, and obtained the favorable comment of training ...
  • Layanan ngluwari kucing-Layanan Inspeksi Umum Co, Ltd

    Bocah ing GIS nemu kucing sing nyasar, helpuse adus, banjur dikirim menyang rumah sakit kewan kanggo mriksa lan ngobati kanthi ati. Lan pungkasane, dheweke mbantu golek adopter kanggo kucing miskin iki. Thatmeans, kucing nemokake kulawarga sing anget. Ms.Titania, kulo ngaturake puji sampeyan.