+ 86-591-8756 2601

flamur

varg inspektimi

 • ushqim

  ushqim

  Kanaçe, produkte ujorë, Aromatizues dhe të tjerë.
  Shiko detajet
 • Produkte elektrike

  Produkte elektrike

  Produkte elektrike & Elektronike shtëpiake, Produkte Audio dhe video, Pajisja Kompjuterike, Dritat dhe Ndriçimi, Përbërësit, Telefonia.
  Shiko detajet
 • Produkte kimike

  Produkte kimike

  Lëndët e para kimike dhe produktet kimike, Kimikatet dhe aditivët, Plehër dhe pleh kompleksi, Produkt kimik shtëpiak.
  Shiko detajet
 • Mallra të buta

  Mallra të buta

  Veshje, Këpucë, Tekstile shtëpiake, pëlhurë, çanta dhe valixhe, produkte të tjera të buta.
  Shiko detajet
 • Produkte mekanike

  Produkte mekanike

  Pajisja elektromekanike parts Pjesë makinerie parts Pjesë automatike , Pompë , Mould , Pjesë përpunimi , Kallëp Die , Pjesë vulosje.
  Shiko detajet
 • Mallra të vështira

  Mallra të vështira

  Artizanat artizanal, Produkt shtëpiak, Mobilje, Ndërtesë dhe prodhim shtëpie, Lodra, Sporte, produkte qeramike, produkte guri.
  Shiko detajet

SH OtherRBIME të tjera

Shërbimi më i mirë për ju

Vendosni një urdhër

Rreth GIS

GIS (Shërbimi i Inspektimit të Përgjithshëm Co, Ltd) është një kompani profesionale inxhinierie dhe shërbime këshilluese menaxhimi cilësore. Ai është i përkushtuar të ndihmojë klientët të krijojnë dhe përmirësojnë sigurimin e cilësisë dhe kontrollin e cilësisë, dhe në mënyrë efektive duke ndihmuar klientët të zhvillojnë dhe monitorojnë furnizuesit e tyre. Që nga 2005, GIS ka marrë menaxhimin e cilësisë së Administratës së Përgjithshme të Mbikëqyrjes së Cilësisë…

Lajmet e kompanisë

dsad (1)
dsad (2)
dsad (3)
 • Macet endacakë të shpëtimit-Shërbimet e Përgjithshme të Inspektimit Co, Ltd

  Vajza në GIS hasi në një mace të humbur, ndihmoi të merrte dush, dhe më pas e dërgoi në spital manar për ekzaminim dhe kurë të përpiktë. Dhe së fundi, ajo ndihmoi për të gjetur një birësues për këtë mace të varfër. Kjo do të thotë, macja gjeti një familje të ngrohtë. Znj.Titania, ne me të vërtetë lavdërojmë mirësinë tuaj.