+ 86-591-8756 2601

spanduk

kisaran inspeksi

  • Kadaharan

    Kadaharan

    Cans, Produk Akuatik, Rasana sareng anu sanésna.
    Ningali detil
  • Produk Listrik

    Produk Listrik

    Omah Listrik & Produk Elektronik, Produk Audio & Pidéo, Alat Komputer, Lampu sareng Lampu, Komponén, Telephony.
    Ningali detil
  • Produk Kimia

    Produk Kimia

    Bahan baku bahan kimia sareng produk kimia, Bahan kimia sareng aditif, Pupuk sareng pupuk sanyawa, produk kimia rumah tangga.
    Ningali detil
  • Barang lemes

    Barang lemes

    Garasi, Sapatu, Tekstil Imah, Kain, Kantong sareng koper, Barang lemes anu sanés.
    Ningali detil
  • Produk Mesin

    Produk Mesin

    Alat éléktromekanika , Bagian mesin , Otomotif , Pump , Mould , Machining part , Die casting , Stamping part.
    Ningali detil
  • Barang Hard

    Barang Hard

    Tukang Kerajinan, Produk Rumah Tangga, Perabot, Gedong sareng produk furnitur bumi, Toys, Olahraga, Produk Keramik, Produk Batu.
    Ningali detil

JABATAN séjén

Palayanan Pangsaéna Kanggo Anjeun

Tempatkeun tatanan

Ngeunaan GIS

GIS (General Inspection Service Co, Ltd.) nyaéta rékayasa kualitas profésional sareng perusahaan jasa konsultasi manajemén. Éta komitmen pikeun ngabantosan para nasabah ngadegkeun sareng ningkatkeun jaminan kualitas sareng pangendali kualitas, sareng sacara efektif ngabantosan para pelanggan ngamekarkeun sareng ngawas panyadia aranjeunna. Ti saprak 2005, GIS parantos kéngingkeun manajemén kualitas pikeun Administrasi Umum Pengawas Berkualitas…

Warta perusahaan

dsad (1)
dsad (2)
dsad (3)
  • Notice on the theoretical and practical public ...

    Dear relevant companies: To help small and medium-sized enterprises in our province quality management and inspection personnel to learn and master the quality inspection standards, methods, the la...
  • Hajat haneut dina Thanksgiving

    In this time of gratitude, we give thanks for you. We appreciate your confidence in us. Counting you among our customers is something for which weare especially grateful. Thanksgiving just won̵...
  • Notice on the implementation of e-commerce stan...

    Dear relevant companies: To help small and medium-sized enterprises in our province e-commerce operating standardization and understanding e-commerce depth authentication model and the evaluation c...
  • Nyalametkeun sesat ucing-Jasa Pamariksaan Umum Co, Ltd

    Ngalamun di GIS mendakan ucing anu nyasar, ngabantosan kanggo mandi, teras dikirim ka rumah sakit piaraan pikeun nguji pamariksaan sareng nyiksa. Sareng pamustunganana, anjeunna ngabantosan milari suanten pikeun ucing goréng ieu. Éta jelema, ucing mendakan kulawarga anu haneut. Ms.Titania, kami muji pisan pikeun kahadean anjeun.